Ik ben super trots dat ik nu ook massagetherapeut ben en kan mijn grote passie nu nog verder uitbreiden! Ook voor u is er meer keuzemogelijkheid. Wat kiest u: ontspanning of therapeutisch?

Na een opleiding voor Sporttherapie, Dorntherapie en een stukje ontspanning, heeft Chantal Bennink een HBO-opleiding tot Massagetherapeut afgerond. Bij Laatumasseren gevestigd in Raalte, kunt u terecht voor ontspanningsmassages, Dorn, maar ook voor klachten/problemen op fysiek, mentaal, sociaal en emotioneel vlak. Massagetherapie is een breed vak, het brengt uw lichaam en geest weer in balans.

Mijn medische achtergrond als operatie-assistent en mijn kennis van het menselijk lichaam maakt mij tot een zeer compleet Massagetherapeut.

Ik ben aangesloten bij de VBAG en voldoe aan alle eisen die de beroepsvereniging stelt. Als u aanvullend verzekerd bent en u heeft Natuurgeneeskunde (Alternatieve geneeswijze) in uw pakket, kunt u voor de Massagetherapeutische behandelingen en Dorntherapie deels een vergoeding ontvangen. Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn vernieuwde website: www.laatumasseren.nl

In mijn praktijk staat u centraal en is er voldoende tijd om uw probleem/klacht te bespreken. Bij de eerste afspraak wordt een behandelplan opgesteld, waarna nog tijd is voor een behandeling. Alles gaat in overleg met u.

Mijn praktijk is veelzijdig, persoonlijk en heeft de beste massages in huis. Van rugproblematiek tot mentale en fysieke klachten, van sportmassage tot ontspanning.

Natuurgeneeskundige behandelingen zijn:
• Dorn
• Klachtgerichte behandelingen
• Holistic Pulsing
• Deep Tissue (vlgs.Vreeling)
• Manuele Lymfedrainage
• Haptische massages
• Massages die ik aanbied en niet via de aanvullende zorgverzekering vergoed worden zijn:
Sportmassage, hoofdmassage, Zwangerschapsmassage en Hotstonemassage.

Massagepraktijk Laatumasseren
Chantal Bennink
Kemphaan 30, Raalte
telefoon 06 – 22 83 92 35
www.laatumasseren.nl
facebook.com/laatumasseren
info@laatumasseren.nl

Door Redactie

Geef een reactie