In 35 minuten fit, sterk en slank!

Milon Cirkel is het innovatieve fitnessconcept, dat wereldwijd al door miljoenen mensen wordt beoefend. Nederland telt inmiddels ruim 250 studio’s en het bewezen concept is bedacht door een Duitse fysiotherapeut en sportwetenschapper. De cirkel bestaat uit hypermoderne fitnesstoestellen voor het effectief verbeteren van kracht en conditie. In een vaste volgorde voer je de oefeningen in het circuit op 8 toestellen uit.

Onderneemster Mariëlle Nahuis opent op 13 april de nieuwe studio Motion Milon in het centrum van Raalte. ‘Ik ben altijd al een fanatiek sporter geweest en met deze eigen studio gaat mijn droom in vervulling. Ik ben enorm enthousiast over dit concept, het zit zo goed in elkaar en is razend populair. Met Milon train je alle grote basisspiergroepen en boek je in korte tijd al snel resultaat’, legt ze uit. ‘Wij werken met de modernste apparaten en ons deskundig team van coaches zorgt voor persoonlijke begeleiding’. 

Voor jong en oud
Mariëlle: ‘Het is zo mooi om te zien dat iedereen dit kan doen. Ieder op zijn eigen niveau. Van jong tot oud, van (top) sporter tot mensen die nog nooit hebben gesport. We worden steeds ouder, moeten steeds langer doorwerken en langer zelfstandig blijven wonen. Daarom is het belangrijk ons lichaam te onderhouden. Net zoals we tandenpoetsen, moet vitaliteit/gezondheid een vast onderdeel van je leven worden. Doordat een volledige training bij Motion Milon maar 35 minuten duurt, is het voor iedereen makkelijk in te passen. Ook voor ouderen is sporten op de Milon Cirkel erg geschikt, omdat het erg veilig is en op maat ingesteld kan worden’.

Afslanken, fit worden en fit blijven
Milon is een goed doordacht concept met een efficiënte combinatie van kracht- en conditietraining. De arbeid / rustverhouding is optimaal; 1 minuut intensief sporten, dertig seconden rust (en wissel van apparaat). Door die interval blijft tijdens de training je hartslag hoog en dus je stofwisseling langer actief en verbrand je meer calorieën. De spieren zijn per slot van rekening je grootste verbranders. Ook dagen na de training nog. Bewezen is dat een training op de Milon Cirkel 30 tot 40% meer rendement oplevert dan een reguliere fitnesstraining van 90 minuten. 

Om af te vallen kunnen leden naast de training op de cirkel ook voedingsadviezen krijgen. Geen shakes of poeders, maar gewoon gezond en bewust eten in combinatie met beweging dat is hun visie. 

Onze werkwijze
Wanneer je voor het eerst komt trainen, vindt er een intakegesprek plaats met een van de lifestylecoaches en bespreken ze jouw doelen. Vervolgens gaan ze de apparaten instellen middels een krachtmeting. De Milon cirkel bestaat uit 8 fitnesstoestellen, zowel kracht als conditie, die zich d.m.v. een persoonlijke chip automatisch instellen naar jouw programma. Je hoeft dus geen apparaten in te stellen, of gewichten te verwisselen. Bij de instellingen kunnen zij ook rekening houden met (oude) blessures en voor een geleidelijk opbouw zorgen. De elektronische beveiliging van de toestellen zorgen ervoor dat je niets kunt forceren of blesseren. Doordat je in een vaste volgorde op de cirkel traint, word je “gedwongen” alle belangrijke spiergroepen te trainen die je lichaam in balans houden. Ook kunnen zij na een periode trainen, uitlezen of het lichaam in balans is en eventueel het trainingsschema aanpassen. Een groot voordeel is ook dat men niet hoeft te wachten tot een toestel vrij is, want iedereen draait tegelijk door op de Milon Cirkel.

En saai wordt het niet, want naar 20 trainingen ga je door naar een nieuwe fase, met andere instellingen en na 2 rondes (35 minuten) ben je al klaar! En na de training kun je lekker even bijkomen aan de gezellige koffietafel.

Mariëlle: ‘Bij deze nodig ik iedereen van harte uit, voor de open dagen op 13 en 14 april tussen 11.00 en 14.00 uur, om zelf dit geweldige concept te ervaren en kennis te maken met ons team’!
Kijk voor de geweldige openingsactie op: motionmilon.nl
Parkeren: gratis bij de Jumbo en steegje rechts van de Jumbo doorlopen.

 Motion Milon
Grotestraat 25
8102 CD  Raalte
info@motionmilon.nl
www.motionmilon.nl

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *