Eigenlijk is er niet zoveel veranderd bij Robby’s Snacks sinds Natalie, Ronald en Déan van Limbeek de nieuwe snackspecialisten bij Robby’s Snacks zijn. Ze nemen hun passie mee uit Diepenheim waar ze al jarenlang Cafetaria en Lunchroom Uit de Kunst runnen.

Klanten die nu binnenlopen, komen in een vertrouwde omgeving met veelal bekende gezichten. Wat wel opvalt, is het luxe ijsassortiment dat deze zomer is toegevoegd aan het toch al brede aanbod. “Wij bieden ambachtelijk Italiaans schepijs, milkshakes, softijs en toppings in diverse variaties aan” vertelt Natalie van Limbeek enthousiast.

Naast de overheerlijke plates zullen er in de loop van de tijd ook verrassende nieuwe items aan de kaart toegevoegd worden. “Bekend is al de lekkerste kipschnitzel van Salland, en daar willen we bijvoorbeeld patat met ossenhaasreepjes of hete kip aan toevoegen. Die lopen in Diepenheim ook als een malle”, aldus Natalie.

Streekproducten

Bij Robby’s Snacks bereiden ze de plates met regionale kwaliteitsproducten. “Dat komt van verschillende slagers uit de buurt. En ben je vegetarisch dan kun je ook uitstekend bij ons terecht”, verzekert Natalie. Tevens zal het glutenvrije aanbod uitgebreid gaan worden. Naast dat iedereen welkom is voor de plates, patat en snacks bij Robby’s Snacks verzorgen Natalie, Ronald, Déan en hun team ook lunches en maaltijden voor bedrijven.

Robby’s Snacks
Verheijdenstraat 1, Raalte
Tel. 0572-354242
info@robbyssnacks.nl
www.robbyssnacks.nl

Door Redactie

Geef een reactie