Op 28 en 29 juni werft woonlocatie de Koppels in Zwolle nieuwe medewerkers en vrijwilligers tijdens een open huis. De nieuwe mensen zijn straks hard nodig in de zorg en ondersteuning van de bewoners. De gloednieuwe woonlocatie van InteraktContour werd onlangs op tijd opgeleverd door aannemer Dura Vermeer.

Komende herfst trekken de bewoners in de 105 nieuwe appartementen. De organisatie, gespecialiseerd in niet-aangeboren hersenletsel, komt met de nieuwe woonlocatie tegemoet aan de groeiende vraag voor wonen met zorg voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel of een lichamelijke beperking.

Meteen een aanbod voor een baan

Irma Hofhuis is de locatiemanager van de Koppels. Ze is trots op het nieuwe gebouw en de zorg die er straks geboden wordt. “De Koppels biedt een mooie en interessante werkplek aan medewerkers en vrijwilligers: Het is onze nieuwste en grootste woonlocatie. We werken volgens de laatste inzichten en met de nieuwste technologie. Iedere dag kijken we met onze bewoners naar wat er nog wél kan. Tijdens het open huis is iedereen welkom die overweegt om bij ons te komen werken of vrijwilliger te worden. Je krijgt zo een goede indruk. En als het klikt ga je met een aanbod voor een baan weer naar huis.”

Vrijwilligers van harte welkom

InteraktContour zoekt naast medewerkers ook vrijwilligers om te helpen bij de alledaagse activiteiten, zoals koffie-uurtjes, maaltijden of een groepsactiviteit in de gezamenlijke huiskamers. Ook vrijwilligers die klusjes in en rondom het gebouw willen doen zijn van harte welkom. Tobie is al meer dan 30 jaar vrijwilliger bij de ‘oude’ Koppels. Iedere drie weken gaat hij op bezoek bij een bewoner. “Dan drinken we samen een kopje thee en praten we over allerlei dingen. Dat is heel gezellig. Het is ook leuk dat ik in de loop van de tijd ook zoveel andere bewoners van de Koppels heb leren kennen. En de medewerkers zijn altijd heel vriendelijk en altijd bereid te helpen.”

Kom langs op 28 of 29 juni tussen 10.00 en 18.00 uur

Ben je geïnteresseerd om te werken als zorgassistent, woonbegeleider of vrijwilliger bij de Koppels? Kom dan langs op 28 of 29 juni tussen 10.00 en 18.00 uur. Je hoeft je niet vooraf aan te melden. De Koppels ligt aan de Zijpe 101 in Zwolle.

Kijk voor meer informatie op werkenbijinteraktcontour.nl/zwolle of neem contact op met Leoni Eusterbrock via 06 – 22 98 89 17 of l.eusterbrock@interaktcontour.nl.

Door Redactie

Geef een reactie