Probeer nu gratis het efficiënte en effectieve concept de Milon Cirkel uit! Voor een fullbody workout, kracht & conditie

Heb je wat drempelvrees om een afspraak te maken? Niet nodig, wij zijn een kleinschalige sportstudio, zeer laagdrempelig en helpen je graag verder. Maak snel een afspraak via www.motionmilon.nl/gratis-week/ en probeer de Milon Cirkel een week lang gratis en vrijblijvend uit.

Pak buikvet en fysieke klachten aan en ga fit & slank de zomer in!

Het vele thuiswerken in de corona periode, heeft geresulteerd in meer (buik-)vet en fysieke-, met name, rugklachten. Het is tijd om dit snel aan te pakken en niet uit te stellen. Structureel blijven bewegen voorkomt veel klachten.

Toestellen stellen zich automatisch in naar jouw lichaam en programma

De geavanceerde Milon toestellen stellen zich (na een scan en instel ronde) automatisch in naar jouw lichaam en programma, rekening houdend met blessures en klachten. Iedereen traint op zijn eigen niveau en door de verschillende trainingsfases krijgen je spieren steeds een nieuwe prikkel. Ook de terugwaartse kracht (excentrisch) wordt getraind voor extra spier stimulans. Door het unieke circuit-systeem train je jouw gehele lichaam en hoef je nooit te wachten.

Zeer effectief, efficiënt en veilig. Een optimaal resultaat in slechts 35 minuten!

Het is enorm makkelijk en veilig, tijdbesparend en zeer efficiënt voor spierversterking, gewichtsverlies, verbetering van (rug)klachten en conditieopbouw. Daarbij duurt een training slechts 35 minuten!

Kleinschalig, fijne sfeer en altijd onder begeleiding van deskundige trainers

Onze kracht is de kleinschaligheid, de sfeer en natuurlijk het geweldige Milon concept. Wij kennen onze sporters. Daarbij geven onze klanten aan zich bij ons thuis te voelen en het heerlijk te vinden dat er een ongedwongen sfeer hangt zonder ‘machocultuur’.

Voedingsprogramma op maat: geen dieet maar een nieuwe levensstijl

Ook bieden wij voedingsprogramma’s op maat aan. Deze zijn gericht op het verhogen van de stofwisseling. Je krijgt meer energie en je blijft beter in balans. Wij stellen weekmenu’s volledig gepersonaliseerd samen, met gewoon lekker eten uit de supermarkt. Deelnemers krijgen een handige App met menu’s.

De eerstvolgende afslankchallenge start op di 7 juni, kijk voor meer info op: www.motionmilon.nl/afslank-challenges/

Door Redactie

Geef een reactie