Monique te Riele en Wendy Masseling zijn de gezichten van feest-, lounge- en vergaderlocatie Omni Mobilae. Een buitengewone plek om samen te komen met je familie, vrienden of je team.

Door de week richten ze zich op de zakelijke markt en in het weekend zijn ze op afspraak open voor een (familie-, trouw- of bedrijfs) feest. De zondag is met name gericht op het spontane bezoek. Genieten op het terras, of na een mooie wandeling in de bossen, van een heerlijke appeltaart, lunch of borrel.

Geheimpje van Raalte
Omni Mobilae wordt vaak het geheimpje van Raalte genoemd. Dit is heel logisch, want je moet de locatie weten te vinden. Dit laatste is gelukkig steeds meer het geval! Veel bedrijven hebben de weg gevonden naar Omni Mobilae en genieten van de gastvrijheid van beide dames en hun team.

Heerlijk genieten van de rust, ruimte en daarbij eens de tijd hebben om buiten de kaders te denken en handelen! Dit is de denkwijze van Monique en Wendy. Zij zijn er om de klant een thuisgevoel te geven! En dat lukt de dames goed!

Er zijn drie ruimtes, volledig ingericht door de dames. De Berkenzaal, de Achterkamer en de Jachthut. Alle ruimtes hebben hun eigen bijzondere sfeer. De Berkenzaal (met ruimte voor 2 tot 150 personen) is zeer geschikt voor presentaties of kick-off ‘s. In de Achterkamer kunnen tot ongeveer 50 personen terecht en de jachthut tot maximaal 15 personen. Beide ruimtes zijn intiem, landelijk en worden zeker ook ingezet voor bovenstaande doeleinden of vergaderingen en trainingen.

Kom en beleef het zelf!

(ingang naast) Berkendijk 10
8141 RD Heino
0572 355 876
www.omnimobilae.nl

Door Redactie

Geef een reactie