Leuk nieuws voor de inwoners van Raalte en omstreken. Vanaf dit jaar staat op de Domineeskamp tegenover de Jumbo een kraam van de Deventer Oliebollenbakkerij. Dit is ons 3e mobiele filiaal. U kunt ons ook vinden in Eerbeek en bij Tuinland Wilp. 

Onze oliebollen worden dagelijks vers gebakken en volgens beproefd familierecept waarbij we tips van de winnaar van de oliebollentest gebruikt hebben om tot een heerlijke, niet vette, goed gevulde oliebol te komen. 

Ook bakken we onze bollen in Natura Oliebollenolie voor gezond en groen frituren. Heel MVO dus. En deze olie zorgt naar onze mening ook nog eens voor de lekkerste krokante korst. 

Voor iedereen die onze oliebollen nog niet heeft geproefd, hebben we een leuke aanbieding (zie advertentie). Natuurlijk ook voor iedereen die ze al wel heeft geproefd en er nog wel een paar lusten 😉 

Ook hebben we een wisselend assortiment speciale bollen. Wat te denken van de speculoosbol, de Nutellabol en de caramel-zeezout bol. En de vaste topper: de Berlinerbol naast de appelbeignets en appelflappen. 

Graag tot ziens aan onze kraam. We zijn geopend van:
Maandag: 12.00 tot 17.30 uur
Dinsdag en donderdag: 11.00 tot 17.30 uur
Woensdag en zaterdag: 10.00 tot 17.30 uur
Vrijdag: 11.00 tot 20.00 uur
En natuurlijk de koopzondagen.
Na de kerst openen we elke dag vanaf 10.00 uur.
30 en 31 december geopend vanaf respectievelijk 9.00 tot 18.00 en 9.00 tot 16.30 uur.

Kijk voor overig nieuws op onze facebookpagina: oliebollenkraamraalte. We hebben daarnaast leuke like-en-deel win-acties.  

Ook leveren wij oliebollen aan bedrijven en instellingen. Vraag via onderstaand mailadres naar onze prijsaanbieding.

Voor informatie: Tel. / Whatsapp: 06 86 27 04 21

e-mail: info@deventeroliebollenbakkerij.nl

 

Door Redactie

Geef een reactie