Op vrijdag 13 en zondag 15 oktober kunnen geïnteresseerden de fascinerende wereld van techniek en technologie verkennen tijdens de jaarlijkse Techniekdagen Onderwijs Salland. Tien toonaangevende bedrijven in de gemeente Raalte zetten hun deuren open, en dit jaar is het thema: ‘Techniek en Technologie schakelen door! Schakel je mee?’

Deelnemende bedrijven zijn onder andere Melkveebedrijf Langkamp en Vakgarage Mol in Luttenberg, Bajo Bouw & IJzerwerken en Landbouwmechanisatiebedrijf Veldman in Mariënheem, en Adende Bouwgroep, Roelofsen Horse Trucks, ITR, Landstede, Jambalaya (locatie bij Landstede) en Van den Berg Beton in Raalte.

Bezoekers krijgen niet alleen de kans om meer informatie te vergaren, maar kunnen ook deelnemen aan interactieve activiteiten. Hoewel de Techniekdagen van oudsher gericht zijn op basisschoolleerlingen (groep 6 en 8) en de eerste- en tweedejaarsleerlingen van het voortgezet onderwijs (samen met hun ouders/verzorgers), zijn geïnteresseerden van alle leeftijden ook van harte welkom.

De openingstijden zijn op vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

Voor meer informatie kun je terecht op www.platformtechnieksalland.nl.

Door Redactie

Geef een reactie