Neem zelf de regie over je lichamelijke klacht 

Nieuwe naam, bekende gezichten
Per 1 oktober 2019 hebben wij Fysiotherapie Kracht opgezet. En ‘wij’ dat zijn: Guido Heerink en Casper oude Lohuis. Jarenlang hebben wij als fysio- en manueeltherapeut in de regio gewerkt. We hebben hier veel geleerd en nog meer gezien. Hier merkten wij dat er ook veel dingen anders kunnen. Dus na jaren ervaring opdoen en ontwikkelen is het nu tijd voor onze eigen praktijk. We zitten in een inspirerende sportieve omgeving, namelijk Gezondheidscentrum Tijenraan. Daar zitten we samen met het sportbedrijf en andere paramedische specialisten. Wat ons betreft de perfecte plek. Daar kunnen wij onze eigen visie uitdragen.

Samen
Door zinnige zorg zelf je klachten de baas. Onze behandelwijze brengt jou verder. Niet alleen op korte termijn, maar structureel. Samen werken we aan je lichamelijke klacht met als rode draad: kracht, zelfinzicht en samen verantwoordelijk.

Kort, intensief en krachtig
Zinnige zorg is geen businessmodel. Integendeel! Wij hopen dat we je na de behandeling een tijd niet meer terugzien. Je hebt dan namelijk zelf het inzicht en de tools om je klachten voor te zijn. Je weet wat je kan doen om herhaling te voorkomen. En die kennis overbrengen is voor ons leidend.

Natuurlijk weten wij ook dat er na een behandelperiode redenen kunnen zijn waardoor pijnklachten en lichamelijke beperkingen terugkomen. Aan ons dan de taak om samen weer de uitdaging aan te gaan. Door een plan te maken waarbij jij na een paar behandelingen weer zelfstandig verder kan.

Zoeken naar de échte oorzaak
Wij vinden dat behandelen geen trucje is. Natuurlijk is het nodig om bepaalde handelingen te verrichten die de pijn wegnemen. We zijn immers niet voor niks fysio- en manueeltherapeut. Geen behandeling is ons vreemd. Maar wij gaan verder…

Een intake duurt bij ons twee keer zo lang. Wij willen je namelijk écht leren kennen. Wat houd je bezig? Wat is je drive? Een klacht kan ontstaan door een combinatie van elementen. Stress, levensstijl, verkeerde houding of beweegpatroon… er kan van alles zijn. Door alleen naar de specifieke klacht te kijken, lossen we het op de lange termijn niet op. Mensen blijven dan terugkomen. Goed voor de behandelaar, maar niet voor de patiënt. Wij streven naar blijvende structurele gedragsverandering. Dit willen we realiseren door samen inzicht te krijgen in het ontstaan van klachten en overzicht te creëren in de oplossingen.

Contractvrij
Uniek binnen de gemeente Raalte. Fysiotherapie Kracht heeft bewust geen contracten afgesloten met de zorgverzekeraars. Maar waarom niet? En wat 

betekent dat voor jou? Wij geloven in jouw kracht en niet in de “kracht” van de zorgverzekeraar. Door geen overeenkomsten met de zorgverzekeraar af te sluiten kunnen wij samen de route bepalen naar zinnige zorg. Daarnaast besteden we liever de tijd aan jou dan aan extra administratieve handelingen.

Contractvrij werken heeft de consequentie dat niet alle zorgverzekeraars het volledige bedrag van onze behandeling vergoeden. Er zijn echter verzekeraars die dit wel doen. Welk bedrag jouw verzekeraar vergoed, staat in de polis beschreven. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie.

Fysiotherapie KRACHT
Zwolsestraat 65
8101 AB Raalte
06 29 38 32 67
info@fysiotherapiekracht.nl 

Voor nieuws, artikelen, tips en adviezen volg ons op facebook, Instagram en de website.

@fysiotherapiekracht
@fysiotherapiekracht
www.fysiotherapiekracht.nl

Door Redactie

Geef een reactie