Al jaren is Adende actief in flexibele arbeid, bedrijfsadvies, interieur en montage. Adende is vanuit de tak ‘interieur & montage’ over de hele wereld actief in onder andere het inrichten van diverse grote winkelketens, supermarkten en horecagelegenheden. Sterk in ‘bedrijfsadvies’  weet Adende vele bedrijven naar een hoger niveau te tillen. Voortbordurend op de ruime ervaring in het uitzenden binnen de retail en detailhandel levert Adende nu ‘flexibele arbeid’ in nagenoeg iedere branche. “Altijd gaan wij voor de juiste persoon op de juiste plek met als doel zekerheid voor de lange termijn”, vertelt intercedente Angelien Everse.

De natuurlijke samenwerking binnen Adende Groep maakt dat er altijd uitdagende functies met een goed perspectief op het technische vlak beschikbaar zijn. “Inmiddels hebben wij nationaal en internationaal een breed netwerk opgebouwd”, gaat Angelien verder. “In iedere branche hebben wij onze eigen korte lijnen en dus kunnen mensen op zoek naar welke baan of nieuwe uitdaging dan ook altijd bij ons binnenstappen.” De Sallandse mentaliteit en persoonlijke aandacht van Adende staat zeker garant voor het succesvol bij elkaar brengen van werkgevers en werkzoekenden.

Totaalpakket
In hun zoektocht naar een geschikte mede-werk(st)er maakt Adende het de werkgevers zo makkelijk mogelijk. “Na ons de wensen en eisen van de werkgever eigen te hebben gemaakt, nemen wij de werving en eerste selectie voor onze rekening”, licht Angelien toe. “In nagenoeg alle gevallen weten wij een passende kandidaat voor te stellen, die wij na instemming van de werkgever met alle benodigde middelen – denk onder andere aan kleding, vervoer en gereedschap – naar de eerste werkdag begeleiden.” Adende is NEN 4400-1 gecertificeerd, wat werkgevers de zekerheid geeft dat voldaan wordt aan alle verplichtingen die het inlenen van personeel met zich meebrengt. Een belangrijke certificering die bij veel werkgevers/opdrachtgevers niet bekend is, maar voor diverse cao’s inmiddels wel verplicht is.

Loopbaanadvies
Werkenden en werkzoekenden die bij Adende binnenstappen, krijgen alle aandacht. “Dat begint al bij de uitgebreide intake, waarin wij iemand eerst goed leren kennen”, vertelt Angelien. “Als niet precies duidelijk is welke baan iemand zoekt, helpen wij met een persoonlijk loopbaanadvies. Daarbij kijken wij niet alleen naar het cv, maar ook naar de persoon erachter. Dan komt het voor dat iemand in een heel andere branche aan het werk gaat. Welke baan wij iemand ook bieden, de focus ligt altijd op de perfecte match met zicht op continuïteit. In de praktijk zien wij dan ook veel van onze mensen op termijn in vaste dienst bij onze opdrachtgevers.”

Werkplezier
Adende is succesvol in het bij elkaar brengen van werkgevers en werkzoekenden, kortom het echte werk. “Het is altijd weer mooi om te zien wanneer iemand zich goed voelt in zijn of haar nieuwe baan”, benoemt Angelien haar werkplezier. “Als je iemand vervolgens in vaste dienst ziet doorgroeien van bijvoorbeeld enthousiaste bouwhulp naar vakkundig timmerman doet mij dat ontzettend goed. Natuurlijk zijn wij dan een goede uitzendkracht kwijt, maar het geboden perspectief brengt de desbetreffende werkgever zeker bij ons terug als er weer nieuwe medewerkers nodig zijn.” Zo draagt Adende op basis van uitzenden of payroll positief bij aan werk met winst op alle fronten.


 

 

Heesweg 19
8102 HJ Raalte
0572 – 331968
info@adende.nl
www.adende.nl

Door Redactie