Op zaterdag 8 en zondag 9 juli organiseert de afdeling Salland van Groei en Bloei weer het jaarlijkse Open Tuinenweekend. Twaalf prachtige tuinen verspreid over Heeten, Raalte, Hellendoorn, Lemelerveld, Mariënheem en Luttenberg zullen gedurende deze dagen open zijn voor het publiek, inclusief enkele nieuwe tuinen die voor het eerst meedoen.

De variatie in tuinen is dit jaar weer indrukwekkend. Op de website www.salland.groei.nl kun je een korte beschrijving vinden van elke deelnemende tuin. Veel van de ervaren deelnemers hebben wijzigingen aangebracht in hun tuinen, waardoor een nieuw bezoek zeker de moeite waard is. Om het bezoek gemakkelijker te maken, is er een bestand beschikbaar gesteld, zodat bezoekers alle benodigde informatie op hun telefoon kunnen hebben om naar het volgende adres te gaan.

Bezoekers zijn beide dagen van harte welkom tussen 10.30 uur en 17.00 uur. Het is belangrijk om op te merken dat sommige tuinen aangepaste openingstijden hebben of slechts één dag toegankelijk zijn. De toegang tot alle tuinen is gratis.

Door Redactie

Geef een reactie