Lierderholthuis is een nieuwe camping rijker! Minicamping Lierderpark is een zogenaamde “only adult” camping ofwel gericht op mensen die zonder kinderen op vakantie gaan. Op deze minicamping vind je dan ook geen voorzieningen gericht op kinderen. Wel vind je rust en privacy.

Minicamping Lierderpark ligt aan de rand van Overijssel, midden tussen de weilanden, maar binnen een kwartier ben je op de A28 of sta je middenin het gezellige hart van Zwolle. Lierderholthuis is een klein dorpje met ongeveer 450 inwoners en een mooi vertrekpunt voor vele mooie fiets- en wandelroutes door Salland, Vechtdal en/of IJsseldal. Het afwisselende landschap, de bezienswaardigheden en de horeca zijn goede ingrediënten voor een mooie tocht.

Niet iedereen houdt er van om ’s ochtends vroeg wakker te worden door de klanken van het animatieteam of het geluid van een groepje spelende kinderen pal voor je tent, camper of caravan.

Je bent op zoek naar rust en vrijheid. Je wilt rustig wakker worden met het geluid van fluitende vogeltjes. Je houdt van een actieve of juist relaxvakantie, weg van de drukte? Dan ben je bij Minicamping Lierderpark aan het goede adres!

Er zijn 17 kampeerplekken beschikbaar op het achtererf, elk met 10amp stroom. Van de 17 plaatsen zijn er 5 verharde kampeerplaatsen voor camper of caravan. Er is een gloednieuw sanitairgebouw met ruime badkamers en toiletten, een stortplaats voor grijs water voor de campers en storten chemisch toilet.

Honden zijn van harte welkom en op de camping zelf is een ruim volledig omheind losloop terrein van bijna 2000m2. Zelf kan de eigenaar daar dan lekker op een bankje bij gaan zitten.

Na maanden van keihard werken is de realisatie van Minicamping Lierderpark een feit! Op dit moment wordt er nog hard gewerkt om de laatste dingen op het terrein af te werken en zaterdag 1 juni 2024 gaat de camping dan officieel open en worden de eerste kampeerders al verwacht.

Kijk voor meer informatie op www.minicampinglierderpark.nl

Door Redactie