De zomer is in volle gang. Genieten van het licht, de natuur en misschien ben je wel lekker in vakantiestemming. Of zit je hoofd juist bij werk en het ritme van alledag? Want na vakantie volgt vanzelf weer structuur. Seizoenen komen en gaan, het ritme van jouw leven verandert continu. Houd de energie die je opdoet in de zonnige maanden vast en zorg dat je niet vervalt in stress en de hectiek van alledag. Hoe je dat doet? Mindfulness zorgt voor balans in je leven.

In oktober begint de mindfulness basistraining weer. Een kans om in 8 opeenvolgende weken de basisbeginselen van mindfulness te leren kennen. Een laagdrempelige manier om meer te leren over jezelf. Versterk je opmerkzaamheid door al je zintuigen te gebruiken. Je staat even stil en leert jezelf meer of juist op een andere manier kennen. Dat geeft je inzicht.

Compassie

Als vervolg is er de mindfulness compassietraining. Een training die resulteert in meer zelfinzicht en een nieuwe vriendelijkheid naar jezelf. Je ervaart rust en acceptatie voor je eigen gevoel en neemt de leiding over je eigen leven volledig in handen.

Ouderschap

Als ouder kom je voor specifieke uitdagingen te staan. Hoe je daarmee omgaat, leert de training mindful ouderschap je in 8 weken. Stop met opvoeden op de automatische piloot. De juiste mix van liefde, grenzen stellen en omgaan met conflicten maakt het leven als ouder zoveel leuker!

Losse momenten

Heb je meer behoefte aan rustmomenten vanuit bewuste aandacht voor jezelf? Dan zijn de losse mindfulness avonden perfect voor jou. Of kies voor de periodieke stiltedag of stiltewandeling. Een bijzondere ervaring die veel zal betekenen voor je.

Wie is Marion?

Marion Kogelman-Bloo, van oorsprong docente, volgde een academische opleiding pedagogiek. Nu is ze actief als gecertificeerd mindfulness trainer, compassietrainer en trainer mindful ouderschap. Ze biedt hulp als je meer uit jezelf wilt halen of zoekt naar innerlijke rust. Centraal staan vertrouwen, jouw eigenheid en jouw behoeften. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de trainingen, evenals sommige werkgevers, gemeenten en het UWV.

Meer informatie op
www.mindfulnessmetmarion.nl

Mindfulness met Marion
De Heujmiete
Linderteseweg 56, Marienheem
t. 06 – 18291938
e. info@marionkogelmanbloo.nl
w. www.mindfulnessmetmarion.nl

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *