Rondom Pasen vinden er tal van activiteiten plaats op Klooster Nieuw Sion. Naast de jaarlijkse Paasretraite vanaf Witte Donderdag en een Stiltewandeling op Stille zaterdag biedt de koffieschenkerij van het klooster een speciale Paas High Tea aan op Eerste en Tweede Paasdag.

Bezoekers van het klooster kunnen daarnaast genieten van een wandeling door de verstilde kloostertuin of het nabij gelegen landgoed De Kranenkamp. Ook is de kloosterkerk geopend voor een moment van stille meditatie, het aansteken van een kaarsje of deelname aan het avondgebed (18.00 uur).

Huisgemaakte Paas High Tea

In de schenkerij pakt chef-kok Tessa uit met een huisgemaakte Paas High Tea waar jong & oud van kunnen genieten. Een plank met zoete en hartige lekkernijen, en de kruidenthee uit eigen tuin mag uiteraard niet ontbreken. Voor kinderen is er de mogelijkheid om paasbroodjes te bakken en eieren te zoeken.

Boekje voor de Goede week

Speciaal voor de Goede week is er een boekje vanuit de kloostergemeenschap ontwikkeld, met voor elke dag een tekst en gebeden om te lezen.

Meer informatie & reserveren: https://www.nieuwsion.nl/events/pasen-op-nieuw-sion/

Door Redactie

Geef een reactie