Begin van vorige jaar nam Hamid Mosalli PC Creatief over, na bijna 30 jaar de technische ondersteuning van het bedrijf voor zijn rekening te hebben genomen. Tijd om terug te kijken te evalueren en vooruit te kijken!

Vaste klanten zijn gebleven, maar er zijn ook veel nieuwe klanten bijgekomen! Niet in de laatste plaats omdat PC Creatief tegenwoordig ook een drop-off en pick-up point geworden is voor DHL. De winkelinrichting is drastisch veranderd, met meer ruimte voor Laptops, Desktops, maar vooral een groot aanbod van randapparatuur en accessoires. Zo vindt U bij PC Creatief het grootste assortiment aan inktpatronen van de directe omgeving.

Wij kunnen alle in Nederland verkrijgbare computers leveren en adviseren u over wat in uw specifieke geval de beste oplossing is. Van een handzame lichte reislaptop tot een game computer met specificaties waar de meest verwende gamer zijn vingers bij aflikt!

Het is ook mogelijk dat Hamid een computer voor u samenstelt die helemaal aansluit op uw specifieke behoefte. Bijvoorbeeld een computer die geschikt is voor zware foto, – video- of geluidsbewerking met high-end componenten en waterkoeling. Ontzorgen is voor Hamid een belangrijk begrip, we zijn pas tevreden als u weer verder kunt met uw werk of waar u mee bezig was! Als het nodig is dan kan de computer die gerepareerd moet worden thuis opgehaald worden. Bij ontzorgen hoort ook het beschermen van uw gegevens door uitstekende beveiligingsproducten waarover wij u graag adviseren. Onze goede nazorg heeft tot gevolg dat klanten ons ook op termijn weten te vinden!

Op deze terugkerende klandizie zijn wij nog het meest trots. We hopen u spoedig in onze winkel aan de Varkensmarkt 2B in Raalte te mogen ontvangen! Direct hulp nodig? Bel dan 0572-380666 of mail naar raalte@pc-creatief.nl

PC Creatief
Varkensmarkt 2B, Raalte
Tel. 0572 – 380 666
raalte@pc-creatief.nl
www.pc-creatief.nl

Door Redactie

Geef een reactie