Wij zijn Claudia Lira en Sharon Schulten en kennen elkaar van de opleiding ‘Edelsmeden en Design’ waar we in 1996 afstudeerden. Na 20 jaar ieder een eigen bedrijf in Peru en Nederland wilden we onze ervaring delen en startten Pronksieraden. Met twee keer zoveel kennis, inspiratie en creativiteit is er meer ruimte voor het ontwerpen en maken van sieraden en het geven van workshops Edelsmeden. We vullen elkaar geweldig aan en luisteren goed naar de klant en naar elkaar. Deze basis van liefdevolle samenwerking is onze kracht.

Wat bieden wij?
Je krijgt bij ons natuurlijk altijd een sieraad. Maar jij kunt kiezen wat voor sieraad dit moet zijn. We werken namelijk op verschillende manieren: we ontwerpen en vervaardigen onze unieke collectie, met of zonder edelstenen. Daarnaast leveren we maatwerk.Wij vertalen jouw wensen in een sieraad, in overleg en samenwerking met jou. Als laatste verwerken we sieraden met emotionele waarde. Je kocht of kreeg ze bij een speciale gebeurtenis in je leven zoals een trouwerij, geboorte of overlijden en wilt ze laten omvormen of opnieuw ontwerpen.

Wij kijken met je mee hoe we dit vaktechnisch kunnen doen met behoud van emotionele waarde.

Passie en Vakmanschap
Elk sieraad vertelt een verhaal dat we ontwerpen en maken met passie en vakmanschap. Wil je een persoonlijk sieraad of een sieraad uit onze collectie? Dan ben je welkom om een afspraak te maken via
whatsapp/bellen
06-23855932 of
www.pronksieraden.nl

Door Redactie

Geef een reactie