Waarom RTV subsidie kreeg?

In het voorjaar 2019 is al een ledenwervingsactie geweest, die we nu graag willen continueren. Het  doel: Tennissen is niet alleen maar een zomersport. Met deze actie willen we daar dus graag een vervolg aanbieden waardoor mogelijk nieuwe leden dat kunnen ervaren.
Vanaf oktober kan iedereen (elke doelgroep vanaf 16 jaar) kennis maken met de tennissport. Je krijgt 6 lessen met afsluitend een toernooi. We spelen op deze manier in op de behoefte om lekker buiten te blijven te bewegen, maar ook om sociaal gezien weer de nodige contacten op te doen. Dit kan zowel op de tennisbaan, als buiten de baan en in de kantine. Onze actieve activiteitencommissie verzorgt met regelmaat diverse acties en interne nevenactiviteiten voor de leden, met als doel de leden op andere wijze ontspanning te bieden en daarmee de samenhang en een goede sfeer binnen de vereniging te behouden/stimuleren. Voorbeelden hiervan zijn; diverse toernooien [intern/open]  / Buurt-tosavonden/ vriendentoernooi / Scala Laddercompetitie / Pubquiz en tennislessen. Al deze acties gaan in samenwerking met de kantine commissie van RTV waardoor we de kosten relatief laag kunnen houden voor onze leden.
Natuurlijk zijn onze tennisbanen weerbestendig, die onze vrijwilligers van de banencommissie wekelijks onderhouden. Zo kun je het gehele jaar buiten blijven sporten, m.u.v. sneeuw op de banen.

Waarom kies je voor de tennissport:
Machteld: “Vroeger heb ik wel aan tennis gedaan en pak het nu weer op, kijken of ik het nog leuk vind”.
Dominique: “In mijn jeugdjaren heb ik af en toe getennist, later een andere sport gedaan maar  door blessure moeten afhaken. Met tennissen heb ik daar nu geen last meer van”.
Anique: “Flexibele en vrijblijvende buitensport, op ieder moment van de dag, zo vaak als je wilt en op elk niveau, zowel enkelen of dubbellen. Het is daarnaast ook leuk en gezellig om te doen”.

Hoe komen spelers bij jullie terecht:
Machteld: “Via vrienden heb ik vernomen dat RTV een gezellige club was en dat heb ik nu ook zo ervaren, ik voelde me daar snel welkom”.
Dominique: “Het is een kleine en plezierige vereniging met voldoende ruimte, is lekker dichtbij en buiten, je leert snel andere tennissers kennen”.
Anique: “Via een flyer met een aantrekkelijke kennismakingsactie ben ik bij RTV gekomen”.

Aan welke RTV activiteiten doe je mee:
Machteld: “De kleine toernooien; met allerlei diverse speelsterktes, tossavonden en daarbij de lessen.
Dominique: “Met de zomeraanbieding, tennislessen en toss toernooi”.
Anique: “Ik doe mee met de toss avonden en volg de tennislessen”.

Ledenwervingsactie;
Buiten sporten is Tennissen bij de Raalter Tennisvereniging, Ceintuurbaan 26a.
• 6 tennislessen
• 6 maanden lidmaatschap
• € 60,-

Zaterdagochtend vanaf 19 oktober 10.00 uur.

Opgave: rtv.secretaris@gmail.com
Informatie: jeroenbrinkhuis@live.nl

Mede mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Raalte.

De lesdata zijn 19 oktober, 2, 9, 16 en 23 november (reservedatum) en 30 november in een ochtend toernooivorm.
De aanvang van de lessen is 10.00 uur en worden gegeven door Liset Smeenk.

Indien nodig zijn er rackets en ballen aanwezig.

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *