Er is ontzettend hard gewerkt bij Rademaker’s Poeliersbedrijf aan de Constantijnstraat 19. Een uitbreiding met 120 vierkante meter is ook niet niks! Er moest een wand gesloopt worden. “ 24 kub puin is er afgevoerd”, lacht Hans Rademaker die zelf veel heeft gedaan. De zaak die Linda en Hans in 1994 begonnen heeft intussen zijn bestaansrecht ruimschoots bewezen. Ook uit de hele regio komen klanten, vanuit Rijssen, Raalte, Heino, Den Ham, Wierden… En groeit nog steeds.

Echt familiebedrijf
Op donderdag 5 mei is onze winkel ‘heropend’. ”Zonder poespas, daar houden we niet van”, zegt Hans met een glimlach. De winkel is opnieuw ingericht en de vloer en de wanden zijn vernieuwd. De winkeloppervlakte is met 40 m² vergroot. De rest (80 m²) is voor de koeling vriezer en de werkplaats. Daar komen rubbertegels die water- en oliedicht zijn en gemakkelijk te reinigen. Hans, Linda, hun dochter Marja en zoon Thomas ( en ook de anderen van het gezin die altijd helpen en bijspringen als het nodig is) zijn erg blij met de uitbreiding; “Niet alleen de klanten krijgen meer ruimte, maar wijzelf ook. En dat we meer werkruimte krijgen is heel fijn. Echt belangrijk”, vindt Marja. “We zijn over de uitbreiding van onze zaak gaan denken tijdens coronaperiode”, legt Linda uit. “Er mochten toen maar twee klanten in de winkel. De ruimte van de buren stond leeg en we hadden daar een afgiftepunt voor de bestellingen met de feestdagen, toen begon het te kriebelen.”

Nieuw en vertrouwd
“Al onze producten kunnen we in de nieuwe zaak beter presenteren en we kunnen veel efficiënter werken”, zegt Linda. Rademaker’s biedt een groot assortiment aan partypannen. In no time zet je een heerlijke maaltijd op tafel; partypan, kluifjespan, satépan of stamppot- of nasibamipan. Maar er is veel meer. Voor alle grill-, barbecue- en in het najaar de wildspecialiteiten is Rademaker hét adres. “De artikelen uit de toko komen meer in het zicht. We gaan lekkere broodjes brengen, met gehaktbal, kip etc. ” En het is de bedoeling dat er een klein zitje komt om even wat te eten.” een warme halve haan ,een pulled chicken broodje of andere gegrilde producten, bijvoorbeeld.”

De keuze in maaltijden (het gemak dient de mens) wordt uitgebreid, er komen meer maaltijdsauzen. Ook de catering en barbecueverhuur (tenten, statafels) krijgen een boost. De hapjesschalen, al een poos een groot succes, blijven natuurlijk in het assortiment. Komt u ook een kijkje nemen in onze vernieuwde en vergrote winkel? In onze advertentie vindt u nog een leuke kortingsbon en heerlijke aanbiedingen! We zien u graag aan de Constantijnstraat 19-21 in Nijverdal, parkeren voor de deur..

Door Redactie

Geef een reactie