Wel eens naar de vloer gekeken op een groot bedrijventerrein of in een distributiecentrum? Grote kans dat de belijning op de vloer is uitgevoerd door de vakmensen van RapidLine BV! “We bestaan inmiddels tien jaar, maar weinig mensen weten wat we doen”, aldus Marco Rensen, bedrijfsleider van RapidLine BV. En dat is eigenlijk bijzonder. Want dit relatief kleine bedrijf doet namelijk grootse dingen in de wereld van belijning. Met klanten als Albert Heijn, DHL en Coolblue zijn ze een gedegen speler op de belijningsmarkt. Hoog tijd om eens, hoe kan het ook anders, een lijntje uit te gooien.

Specialisten in UV-techniek
Opstelvakken voor pallets, belijning van laaddocks, rijbanen en voetpaden. Het zijn maar enkele voorbeelden van de verschillende soorten belijning die RapidLine BV aanbrengt. Het bedrijf brengt zogeheten ‘industriële belijning’ aan in onder andere magazijnen, bedrijfshallen, parkeergarages en grote distributiecentra. “Grofweg gaat het om alle belijning binnen de hekken van een bedrijf.” Daarbij zijn ze specialist in het gebruik van UV-techniek waardoor de verf gelijk na het aanbrengen uithard. “In het geval van bedrijven waar 24 uur per dag gewerkt wordt is dat wel zo handig!”

Werkzaamheden
De werkzaamheden van RapidLine BV bestaan grotendeels uit belijning, maar daarnaast verzorgen ze ook bebording en aanrijdbeveiliging. Daarmee zorgen ze voor orde, netheid en een veilige werkomgeving die geheel voldoet aan de Arbo-wetgeving. “Op deze manier halen we mens en machine uit elkaar.” Trots concludeert Marco dat ze inmiddels tot de beste belijners van het land behoren. “Onze mensen leveren topkwaliteit. Klanten kunnen rekenen op strakke belijning en een duurzaam product.”

Van Groningen tot Limburg
De projecten van RapidLine BV variëren van kleine klusjes van een halve dag tot grote projecten van meerdere weken. “Onze klanten bevinden zich door heel het land, van Noord tot Zuid, van Oost tot West. Maar met de komst van bijvoorbeeld het XL Businesspark in Almelo en het A1 Bedrijvenpark in Deventer zien we de projecten aan deze kant van het land toenemen.”

Een project begint altijd met een werkopname. “We brengen samen met de klant de wensen in kaart en geven advies voor de uitvoering .” Vervolgens wordt er, als de klant deze nog niet heeft, een risico-inventarisatie gedaan of een verkeersplan gemaakt. “Tijdens de uitvoering hebben onze mensen alle ruimte om mee te denken. Als zij andere ideeën hebben over de aanpak, dan is die ruimte er. Alles in het belang de klant. We stimuleren de creativiteit en eigen inbreng van onze mensen.”

Een vak dat eigenlijk niet bestaat
Wie denkt dat al die lijnen volautomatisch op de vloer komen heeft het mis! “Onze mensen besturen de apparaten met de hand. Het is ècht vakwerk!” Omdat er geen specifieke opleiding is voor het vak van belijner leiden ze iedereen intern op. “In anderhalf jaar worden alle fijne kneepjes van het vak bijgebracht.”

Inmiddels bestaat RapidLine BV uit drie ervaren ploegen. Door het groeiend aantal opdrachten is RapidLine BV momenteel op zoek naar, het liefst regionaal, personeel. “De Sallandse mentaliteit die er bij ons heerst vinden we erg belangrijk. We kennen al onze mensen en hebben een open cultuur. Dat willen we zo houden.”

 

Wij zoeken een collega

MARKERINGSPECIALIST
We bieden je een prettige werksfeer, afwisselend werk, korte lijnen en een goed salaris.

Geïnteresseerd?
Bel: 0572 853894 of mail info@rapidline.nl

Overkampsweg 22
8102 PH Raalte
t: 0572 853894
i: www.rapidline.nl
e: info@rapidline.nl

Door Redactie

Geef een reactie