Na jarenlange werkervaring,kookwedstrijden en het behalen van verschillende diploma’s heeft Raymond zijn plek gevonden. Koken is altijd al zijn passie geweest. Uren in de keuken staan boven de potten en pannen, de mooiste gerechten op tafel toveren en de blije gezichten van de mensen zien.

Dat is wat hem drijft om dit werk te doen. Raymond is een rasondernemer, inmiddels heeft hij naast catering en partyservice de haan ook de bbq cateraar en maaltijdservice de Haan opgezet.

Raymond is al op zijn 14e begonnen in de horeca als vakantiebaantje en las het allerliefste kookboeken, hij heeft heel wat boeken van Cas Spijkers verslonden. Hij heeft een koks-bakkers-slagers opleiding gevolgd en heeft daarna gekozen voor de richting van het koksvak en zich gespecialiseerd in de koude en warme keuken en patisserie.

Catering en partyservice Raymond de Haan biedt een enorme keuze aan eten aan. Geniet van verschillende warme en koude buffetten, deze worden aan huis geleverd en voor je klaargezet. Daarnaast levert Raymond aan scholen en bedrijven, van lunches tot maaltijden. Wie graag eten wil bestellen kan dit sinds kort via de website doen, maar wie liever langskomt is ook altijd welkom in de keuken van Raymond. Daarnaast kan Raymond bij jou op locatie komen om de wensen en mogelijkheden te bespreken, kortom voor een ieder is er een passende optie. Je kunt 7 dagen per week genieten van heerlijk en vers eten, rechtstreeks vanuit de groothandel!

Catering en Partyservice
Raymond de Haan
Handelsweg 11-A, Lemelerveld
Tel. 0572 361650
info@cateringdehaan.nl
www.cateringdehaan.nl

Door Redactie

Geef een reactie