Zondag 13 november 2022 is er om 15.00 uur in “De Regenboog”, Grotestraat 127 te Nijverdal een aangepaste kerkdienst, welke wordt georganiseerd door Sien.

Voorganger in deze dienst is ds. H. van Dalen uit Nijverdal. Bijbel- en Catecheseclub Nijverdal werken aan deze dienst mee. Het thema is ”De minste zijn”. De collecte in deze dienst is voor Stichting RuimvolKOENde.

Meer informatie op www.ruimvolkoende.nl.

Sien komt op voor belangen van mensen met een verstandelijke beperking en hun directe omgeving en zet zich in voor een samenleving waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen meedoen, net als ieder ander. Mensen uit de regio Hellendoorn/Nijverdal, Twenterand, Ommen/Dalfsen, Dedemsvaart, Hardenberg/Gramsbergen zijn welkom in deze speciale kerkdiensten van Sien.

Ook in Nijverdal zijn weer voldoende muziekinstrumenten aanwezig om zelf muziek te maken en er worden bekende liederen gezongen. Deze dienst is voor iedereen, wie of hoe je ook bent. Allemaal van harte welkom. Na de dienst is er gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie, thee en fris.

Meer informatie over het werk van Sien op www.sien.nl

Door Redactie

Geef een reactie