Een grandioos feest: eind maart 2018. Dit mag u niet missen. Tijdens een 4-tal uitvoeringen in een grote verwarmde theatertent midden in het centrum van Luttenberg, zal een keur aan amateur-artiesten uit Luttenberg haar medewerking verlenen om u een avond te vermaken met muziek, dans en variété. 

In deze humoristische show heeft de historie van Luttenberg een prominente plek. Er heeft zich hier heel wat afgespeeld!  Het belooft een waar spek­takel te worden waarin we 700 jaar Luttenberg letterlijk en figuurlijk ‘op de schop’ nemen. Er valt ‘’n bult’ te vertellen en ‘’n bult’ te lachen, ook als u niet uit Luttenberg komt!

We beginnen met een spetterende opening waarna we teruggaan in de tijd. Veldslagen, die de Luttenbergers met de Heldersen (Hellendoorn) uitvochten om grote stukken grond, worden nagespeeld. Napoleon met zijn leger komt langs. Allemaal vastgelegd in de geschiedenisboeken en nu kunt u het tijdens de revue zelf meemaken. Prachtige liederen over het leven in en rond ‘de Parel van Salland’ komen voorbij, ondersteund met passende filmbeelden.

Zo’n 80 Luttenbergers, van jong tot oud, zetten hun beste beentje voor om een spetterende show neer te zetten. Na 700 jaar Luttenberg hebben we ’n Bult te vieren.‘ Viert u met ons mee?

De Revue wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB fonds, het PB Cultuurfonds en de Gemeente Raalte.

Na afloop is er een gezellige avond om nog even na te borrelen met (oude) bekenden. Enkele bekende diskjockeys uit de regio zullen deze avonden muzikaal ondersteunen.

De uitvoeringen zijn op: donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdagavond 24 maart aanvang 20.00 uur en op zondagmiddag 25 maart aanvang 14.00 uur.

Entree:
€ 12,50 voor volwassen en € 5,- voor kinderen (t/m 12 jaar). Incl. parkeren, garderobe, 1 koffie/thee bij aanvang revue en 1 mooi Revueboekje met informatie en hoogtepunten van 700 jaar Luttenberg, om later nog eens in terug te kijken.

Kaarten zijn  online te bestellen bij:
www.hoftheater.nl of te koop aan de kassa bij Supermarkt COOP, Butzelaarstraat 21, 8105 AP Luttenberg.

Door Redactie

Geef een reactie