Heb je je ingeschreven voor de 4 Engelse Mijl van Zwolle op 8 juni en heb je nog een stok achter de deur nodig om te gaan trainen? Of wil je nu eindelijk eens echt beginnen met hardlopen? Doe dan mee met de beginnerscursus van Runningclub RCL.

Of het nu werken aan conditie, hardloopervaring opdoen, blessurepreventie of werken aan een gezondere levensstijl is… Met elkaar werk je als groep naar het doel van 30 tot 40 minuten onafgebroken hardlopen en daar doe je het voor!

Hardlopen is heerlijk en is de ideale manier om eenvoudig en laagdrempelig te werken aan je conditie. Beginnen met hardlopen is altijd een drempel en dat extra duwtje in de rug door bij Runningclub RCL in groepsverband te lopen helpt jou bij het behalen van je einddoel. Het einddoel van de hardloopcursus is deelname aan 4 Engelse Mijl in Zwolle op 8 juni, al is deelname niet verplicht.

Hoe ziet de cursus ‘Hardlopen voor beginners’ eruit?

In 11 weken (dinsdagavonden) word je bij elke training onder leiding van een professionele hardlooptrainer begeleid bij het hardlopen. Tijdens de trainingen wordt aandacht besteed aan looptechniek, kracht en blessurepreventie. Zo leer je lopen op een verantwoorde wijze en voorkom je blessures. En blijf je gemotiveerd! De laatste week kom je met elkaar over die finish van 30 tot 40 minuten onafgebroken hardlopen. Dat is een fantastische overwinning op jezelf en daar kan je trots op zijn!

Start: dinsdag 26 maart  Tijd: 19.30 – 21.00 uur  Locatie: Sportpark de Siggels, Zwolle

Aanmelding: www.mijninschrijving.nl

Door Redactie