Met veel enthousiasme hebben de vrijwilligers van Saam Welzijn een “Dag-Fiets-Tocht” voor augustus georganiseerd. Deze route is perfect voor fietsliefhebbers en voert door het betoverende landschap van Heino, Lemelerveld en Lemele.

Deze tocht vindt plaats op 29 augustus 2023, met vertrek om 09.30 uur vanaf Kulturhus Trefkoele+.

Tijdens de rit door de uitgestrekte omgeving van Dalfsen is er na 15 km een geplande stop voor koffie of thee. Rond 12.30 uur is er een moment van rust gepland voor de lunch, bestaande uit een kom soep, een belegd broodje met ham of kaas en een kopje koffie, thee of melk. Daarna vervolgt de tocht met halverwege nog een koffie- en theepauze.

Naast de sportieve inspanning is er ook aandacht voor ontspanning en gezelligheid, wat een belangrijk onderdeel van de dag vormt. De fietstocht eindigt bij Grand Café Het Oude Station in Dalfsen, waar een afsluitend drankje wordt genuttigd.

De vrijwilligers hebben getracht de kosten zo laag mogelijk te houden. De vergoeding van € 24,00 per persoon, te betalen voor aanvang van de tocht, omvat twee keer koffie of thee, de lunch inclusief koffie, thee of fris, en een afsluitend drankje.

Aangezien er reserveringen nodig zijn, is aanmelding deze keer verplicht. U kunt zich aanmelden tot 23 augustus bij Saam Welzijn. Dit kan telefonisch via het Infopunt op tel. 0529-79 3013, van maandag tot en met donderdag tussen 10.00-12.00 uur, of per e-mail via info@saamwelzijn.nl.

Door Redactie

Geef een reactie