Sinds 15 januari 2024 is Salland Dental & Implantologie Salland van tandarts-implantoloog Faro Sana verhuisd naar Vrieswijk 6D in Raalte. Daar zal hij samen met zijn team zorgdragen voor de patiënten van zowel Salland Dental & Implantologie Salland en de tandartspraktijk New Smile.

Sana heeft naast Raalte ook een succesvolle tandartsengroepspraktijk in Almelo. Op beide locaties werken er twintig medewerkers bestaande uit ervaren tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistentes, die allemaal hoogwaardige tandheelkundige zorg verlenen. De tandartsengroepspraktijk in Raalte is geopend van maandag tot en met donderdag. Vanaf maart 2024 zal de praktijk ook op de vrijdagen open zijn.

Iedereen is van harte welkom in de vernieuwde praktijk, zowel bestaande patiënten als zij die overwegen om ons hun tandheelkundige zorg toe te vertrouwen. Er is altijd ruimte voor nieuwe patiënten. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met 0572 356 508 of mailen naar info@newsmile.nl. Uw stralende glimlach is onze prioriteit!

Momenteel wordt er gewerkt aan de website onder een nieuw naam. Tevens krijgt de praktijk in de loop van tijd een frisse uitstraling en een huiselijke sfeer.

Tijdens de werkzaamheden blijft de praktijk open.

Salland Dental & Implantologie Salland/New Smile
Vrieswijk 6D, Raalte
Tel. 0572 356 508
info@newsmile.nl
www.newsmile.nl

Door Redactie