Steeds meer gezinnen en mensen leven op of onder de armoedegrens of zijn eenzaam. Om deze groep tegemoet te komen organiseert Stichting Doorpakken Salland Woensdagavond 18 januari in Boei10 in Raalte het eerste diner in het kader van Samen Tafelen in Salland. Een zeer betaalbaar etentje in een sfeervolle omgeving, bedoeld voor iedereen die zich in zo’n situatie bevindt.

Het diner is een initiatief om deze mensen rond het thema Samen Tafelen in Salland tenminste één keer per maand de gelegenheid te bieden goed en gezond “uit eten” te gaan en andere mensen te ontmoeten. De Stichting zoekt hiervoor iedere keer een andere locatie.

Voor een prikkie

Het diner wordt iedere derde woensdag van de maand georganiseerd met inloop van 17.30 tot einde diner om 19.30 uur. Je bent welkom met je gezin, of alleen en dan mag je gezellig een introducé meenemen.

Je betaalt hiervoor slechts € 2,50 per persoon. Hiervoor krijg je drie gangen, inclusief één drankje. Per keer is plaats voor maximaal 40 personen.

Aanmelden kan per mail via tafelen@doorpakkensalland.nl of telefonisch via 06 12626922.

Gezocht

Voor deze activiteit is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers voor in de keuken en de bediening. Ook restauranthouders die hun ruimte beschikbaar willen stellen zijn van harte welkom. En helaas kan deze Noaber-activiteit niet zonder financiële bijdragen. De Stichting doet dan ook een beroep op jouw naastenliefde met de vraag om naar onze website te gaan en met je bijdrage ons te helpen dit project te realiseren.

Door Redactie

Geef een reactie