HAARLE – Op 17 december 2023 wordt Haarle wederom omgetoverd tot een winterwonderland met de derde editie van Wintermarkt Haarle. Het belooft weer een dag vol gezelligheid, creativiteit en winterse lekkernijen te worden.

De organisatie bestaande uit zeven enthousiaste dames uit Haarle is al maanden druk met de voorbereidingen van de derde editie van de Wintermarkt. De kracht zit hem volgens hen in het willen vernieuwen. Geen standaard kerstmarkt maar creatieve deelnemers uit de regio de mogelijkheid geven om hun creaties en exclusieve aanbod te tentoonstellen op een gemoedelijke sfeervolle markt. 

Met ruim 45 lokale deelnemers is er genoeg te bekijken, zien en kopen. Van prachtige kerstdecoraties tot ambachtelijke streekproducten, sieraden, cadeautjes, kaarsen en handgemaakte items – de markt biedt voor elk wat wils.

Naast deze sfeervolle markt wordt er van alles bij georganiseerd om er een compleet uitje van te maken. Kinderen kunnen knutselen, vogelhuisjes timmeren, zich laten schminken of zich uitleven op de schaatsbaan.
Binnen in de Veldkamp zal er een prachtige film te zien zijn over de ijsbaan in Haarle door de jaren heen. Dit in handen van stichting Beeldbank Haarle.

Ondertussen zullen de klanken van de kerstkoren Candle Lights en Palet te horen zijn samen met de swingende muzikale optredens van Popkoor Puur. Toneelvereniging ‘ons genoegen’ uit Haarle zal aanwezig zijn in de kerststal om het kerstverhaal uit te beelden.

Niet te missen is de enorme prijzenboom die in het midden van de markt neergezet wordt. Deze boom zit boordevol met mooie prijzen.
Ondernemers uit de buurt hebben samen met de deelnemers van de markt prijzen beschikbaar gesteld die gewonnen kunnen worden. De organisatie heeft er voor gekozen om de deelnemende bezoekers te belonen met ‘altijd prijs’. 
Zo kan het zomaar zijn dat je een overnachting wint, diverse elektronica prijzen, waardebonnen, kerstpakketten en ga zo maar door.

Laat je verrassen op de Wintermarkt in Haarle op 17 december 2023 van 11:00-16:00
De wintermarkt wordt gehouden rondom sporthal ‘de Veldkamp’. Bij slecht weer zal er uitgeweken worden naar de binnen locatie. www.wintermarkt-haarle.nl. 
Parkeren op eigen risico – volg de parkeeraanwijzingen.

 

Door Redactie

Geef een reactie