Rico’s Foundation Cambodja uit Heino organiseert op zondagmiddag 21 januari een gezellige spelletjesmiddag in Het Roekennest in Heino. Jong en oud zijn van harte welkom.

Diverse spellen staan op het programma, waaronder sjoelen en verschillende kaartspellen zoals Canasta, Jokeren en meer. Voor de kinderen zijn er ook leuke activiteiten zoals Keezen, Tokken, Fase 10, Uno en een slagroomspel.

De opbrengst van deze spelletjesmiddag komt volledig ten goede aan Rico’s Foundation Cambodja, die zich inzet voor het verbeteren van de levensomstandigheden van kansarme kinderen in Cambodja.

Oud-Heinoër Rico Bos verloor in 1993 zijn leven als marinier in Cambodja, met de nobele intentie om bij te dragen aan vrede, veiligheid en hulp aan de lokale bevolking. Zijn moeder, Anne Doldersum, wil zijn werk voortzetten en met de opbrengsten kinderen in Cambodja een betere toekomst bieden.

Het programma loopt van 14.00 tot 17.30 uur, met een entree van 5 euro (kinderen tot 12 jaar half geld). De volledige opbrengst gaat rechtstreeks naar de projecten van Rico’s Foundation Cambodja.

Meer informatie is te vinden op www.ricosfoundationcambodja.nl.

Door Redactie

Geef een reactie