In de huidige tijd wil iedereen graag optimaal mobiel zijn. Daarbij maken we gebruik van verschillende hulpmiddelen. Bij Spijkerman Fiets en Revalidatie willen ze graag dat iedereen in beweging blijft. Daarbij maakt het niet uit of je fit bent of minder beweeglijk. “Naast onze fietsenzaak en benzinestation met kadoshop is alles wat met revalidatie te maken heeft voor ons belangrijk. Juist voor de groep mensen die geen beroep op de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) kan doen”, laat eigenaar Jos te Riele weten.

Het is bekend dat we steeds meer ouderen in Nederland hebben die er nog graag op uit willen gaan, en niet aan huis gebonden willen zijn. Voor die groep mensen, maar ook voor inwoners uit de regio die in een revalidatietraject zitten, kan Spijkerman Fiets en Revalidatie uitkomst bieden. Daarbij moet je niet alleen denken aan rolstoelen, scootmobielen, rollators, driewiel fietsen of Sitgo loopfietsen, maar ook aan kleinere hulpmiddelen. “Daarbij hebben we niet alleen aanbod van nieuw maar ook van gebruikte fietsen en revalidatiemiddelen, die in eigen werkplaats onderhouden worden.”

Toch kan het een hele stap zijn als je met een loopfiets en driewieler op pad moet gaan. “Daarom kunnen de mensen een vervoersmiddel op proef een week uitproberen. Ook zijn er mogelijkheden op basis van huur. Daarnaast zijn we ook een uitleenpunt van Medipoint. Bij revalidatie kan het verstandig zijn om contact op te nemen met een ergotherapeut. Bij de zorgverzekering kan men gebruik maken van tien proeflessen”, geeft Jos te Riele als advies.

In de fietsenzaak zijn de bekende kwaliteitsmerken als Batavus en Sparta te vinden. De afgelopen jaren heeft de populariteit van de e-bike ook een enorme vlucht onder jongeren genomen. Vooral voor wie naar het voorgezet onderwijs gaat is de e-bike een uitkomst als je niet makkelijk van het openbaar vervoer gebruik kunt maken. Zo merken ze bij Spijkerman Fiets en Revalidatie dat de e-bike niet alleen gewild is bij senioren. “We hebben juist voor scholieren de iets goedkopere modellen in onze winkel staan. Ook voor kinderfietsen, toerfietsen, stadsfietsen of gebruikte rijwielen kan men prima in Haarle terecht. “We hebben weer een uitgebreid aanbod aan fietsen op voorraad die direct leverbaar zijn. Dit in tegenstelling tot een jaar geleden”, verzekert de eigenaar van de Haarlese fietsenwinkel. Bovendien kunnen fietsbezitters ook altijd in de winkel terecht voor onderdelen, accessoires, onderhoud en reparaties. Wil je echter geen omkijken naar je fiets hebben dan bestaat er bijvoorbeeld de mogelijkheid om via je werkgever een fiets te leasen.

Als laatste mag natuurlijk de kadoshop niet vergeten worden. Heb je een cadeau nodig? Loop dan even langs bij de cadeauwinkel. Bij Spijkerman Haarle kunt je terecht voor allerlei verschillende cadeauartikelen! Denk bijvoorbeeld aan bloemen, vazen, kaarsen, klokken, accessoires en meer! Heb je iets te vieren, ben je toe aan een nieuwe fiets of heb je een hulpmiddel nodig, dan heet het team van Spijkerman Fiets en Revalidatie je welkom. De koffie staat klaar! Voor meer informatie kijk op www.spijkerman-haarle.nl

Spijkerman Haarle
Poggenbeltweg 17, Haarle
Tel. 0548 595 082
info@spijkerman-haarle.nl
www.spijkerman-haarle.nl

Door Redactie

Geef een reactie