‘Payroll  biedt ons betrouwbare flexibiliteit met ‘eigen’ mensen’

Wat als je als organisatie via het eigen netwerk een goede kandidaat op het oog hebt, maar gezien de omstandigheden (nog) geen contract kunt aanbieden? Dan vormt payroll een prima oplossing, zeker met de persoonlijke aandacht die Uitzendbureau Salland eraan besteedt. “Wij kunnen er blindelings op vertrouwen dat onze mensen werkzaam via payroll bij Salland altijd een eerlijk contract, goede beloning en heldere antwoorden op al hun vragen krijgen”, zegt Ellen Rietman van Sportbedrijf Raalte. “Die zekerheid maakt dat zij zich bij ons volledig op hun werk kunnen richten en volwaardige collega’s binnen ons vaste team zijn.”

Sportbedrijf Raalte exploiteert alle sportfaciliteiten van de gemeente Raalte, is met sportconsulenten betrokken bij meerdere sportverenigingen en stimuleert mensen tot een gezonde leefstijl met voldoende beweging. “Zo exploiteren wij ook het overdekte zwembad in Tijenraan en openluchtzwembad de Tippe in Heino”, vertelt Ellen. “De binding met het seizoen en afhankelijkheid van het aantal aanmeldingen voor bijvoorbeeld de reguliere zwemlessen, maakt dat wij behoefte hebben aan een flexibele schil van zweminstructeurs en andere medewerkers die wij over het algemeen prima binnen ons eigen netwerk in de zwemwereld kunnen vinden.” In dit soort situaties vormt payroll een goede constructie, mits alles voor de desbetreffende medewerkers goed geregeld is.

Alle zekerheid
Uitzendbureau Salland werkt met een systeem dat alle cao’s in Nederland ondersteunt, wat alle zekerheid biedt dat een medewerker werkzaam via payroll altijd conform inleners beloning wordt betaald. “Daarbij ontzorgen wij organisaties op alle vlakken”, gaat Marja Eilert van Uitzendbureau Salland verder.

“Na een zorgvuldige intake en ondertekening van het contract helpen wij de medewerker op weg in ons urensysteem, tussendoor informeren wij bij zowel de organisatie als de medewerker regelmatig hoe het gaat. Wij nemen de volledige administratie uit handen, betalen het loon iedere week – vakantie of niet – strak op vrijdag uit en zorgen voor goede begeleiding bij ziekte.”

Snel schakelen
Eerder maakte Sportbedrijf Raalte gebruik van de diensten van een landelijk uitzendbureau, maar besloot over te stappen op Uitzendbureau Salland. “Bij het landelijke uitzendbureau duurde het lang om dingen te regelen en met steeds wisselende contactpersonen bleek overleg lastig”, licht Ellen toe. “Het lokale Salland staat garant voor korte lijnen en snel schakelen als wij een medewerker op flexibele basis willen inzetten.” Sinds een paar weken werkt Sportbedrijf Raalte vanuit het nieuwe sportcentrum Tijenraan, waar het goed, maar anders werken is. Zo blijft het overdekte zwembad, in tegenstelling tot de oude situatie, gedurende de zomer in gebruik, als ook het openluchtzwembad in Heino open is. “Dat vraagt om een andere, voor ons nieuwe personele invulling, maar met Salland aan onze zijde hebben wij er alle vertrouwen in ook daarin snel de beste oplossing te vinden.”

 


Salland Groep, totaalaanbieder van personeelsdiensten
Uitzendbureau Salland is het belangrijkste onderdeel van Salland Groep, met als missie mensen op weg helpen naar werk. Salland Groep biedt naast uitzendwerk ook personeel- & organisatieadvies, opleidingen en werving en selectie. “Wij ervaren de samenwerking met Salland als zeer prettig”, zegt Ellen Rietman van Sportbedrijf Raalte. “De persoonlijke aandacht die Salland aan ons en onze mensen besteedt, is echt uitzondelijk.”

Salland Groep – Uitzendbureau Salland
Kaagstraat 10C8102 GZ Raalte
0572 – 354050
info@uitzendbureausalland.nl
www.uitzendbureausalland.nl 

 

Door Redactie

Geef een reactie