SV SDOL in Luttenberg maakt samen met VV Holten en Sportclub Overwetering in Olst kans op de Salland Zorgverzekeringen Innovatieprijs van 8.000 euro. Salland Zorgverzekeringen reikt elk jaar de innovatieprijs uit in de regio aan sportverenigingen met een vernieuwend idee om meer mensen in beweging te brengen; goed voor de gezondheid van leden en inwoners en goed voor de sportvereniging.

‘Leren om te bewegen, bewegen om te leren’, daar gaat het om bij Club4fun. “Met dit programma verbeteren kinderen op een speelse manier hun motoriek, coördinatie en cognitieve vaardigheden. De Innovatieprijs willen we besteden aan de opleiding van jeugdtrainers en aan spelmaterialen”, aldus Ruud Alferink, voorzitter SV SDOL. Club4fun start bij SV SDOL, werkt samen met alle beweeg- en sportaanbieders in de gemeente Raalte en hoopt zo veel kinderen in beweging te krijgen op een leuke, afwisselende manier.

Salland Zorgverzekeringen Innovatieprijs

Salland Zorgverzekeringen investeert in sport en beweging in de regio onder meer door de uitreiking van de Salland Zorgverzekeringen Innovatieprijs en de Salland Clubactie voor sponsoring van sportverenigingen. Eerder dit jaar dienden sportverenigingen het plan in om in aanmerking te komen voor de Salland Zorgverzekeringen Innovatieprijs. De ingediende plannen zijn door de jury beoordeeld op sociaal-maatschappelijk doel: het stimuleren van duurzame beweging van leden en/of inwoners in de omgeving van de sportvereniging en mate van vernieuwing in de directe omgeving.

De onafhankelijke jury bestaat uit:

Martijn Abbenhues, voormalig profvoetballer FC Twente, PEC Zwolle en relatiebeheerder bij Salland Zorgverzekeringen
Christian Jeurnink, veldtrainer van SV Colmschate 1 en manager Salland Zorgverzekeringen
Joëlle Zeggelaar, hardloper en contentmarketeer Salland Zorgverzekeringen

Breng jouw stem uit

SV SDOL in Luttenberg gaat voor een het beweegprogramma Club4fun de strijd aan met twee andere genomineerden, VV Holten voor een beachveld en Sportclub Overwetering in Olst voor een speelplek. De winnaar wordt bekendgemaakt medio juni. Stemmen is mogelijk vanaf 31 mei tot 11 juni 2023. Breng jouw stem uit via: https://www.salland.nl/innovatie.

Door Redactie

Geef een reactie