Lekker Lachen  In Het Hoftheater

Twente is het land van tradities. Van klootschieten tot  kraamschudden en van midwinterhoornblazen tot carbid schieten: Twente is trots op z`n cultuur. Een van de mooiste tradities is daarnaast de tournee van het gezelschap Twente Plat. Al jarenlang komt dit twentse cabaret elk seizoen met een heerlijk en gloednieuw programma waarbij het goed toeven is. Het publiek een prachtig avondje uit bezorgen is het ultieme doel en daarin speelt de Twentse humor de absolute hoofdrol.

Alle bekende personages worden ook dit seizoen weer ten tonele gevoerd.

Hendurk & Geessie is het boerenechtpaar dat op smeuïge wijze verteld over de bijzondere figuren uit hun dorp, Mans is de jonge cabaretier die zijn avonturen voornamelijk beleefd in „het Haagse“, waar hij als „beveiliger van Mark Rutte“ in de weer is. Een ijzersterke creatie, waarmee hij de lachers op zijn hand krijgt. Aaltje & Trijntje zijn  ook weer van de partij: twee al wat oudere hartsvriendinnen die heel wat te stellen hebben met hun mannen en hun kleinkinderen. De twee „dames“ zijn elk seizoen weer goed voor vele lachsalvo`s.

In de muzikale omlijsting zijn alle vier de leden van Twente Plat van de partij. Ze brengen een aantal heerlijke dialectnummers, waarbij zij zichzelf begeleiden op een diversiteit aan instrumenten.

Twente Plat komt ook dit seizoen weer naar Raalte en speelt op donderdag 29 februari de nieuwe voorstelling in Het Hoftheater, Voorhof 2, telefoon 0572 361361.

Aanvang van de voorstelling is 20.15 uur. De entreekaarten voor deze heerlijke avond uit zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa. En vergeet niet: Lachen is gezond dus: mis het niet!

 

 

Door Redactie