Uitzendbureau Salland opent een tweede kantoor. De locatie: Domineeskamp. Tussen Domino’s Pizza en de Zuiderbuur, tegenover Salland Wonen. Waarom deze stap? Jan van Heun en André Duteweert, eigenaren van Uitzendbureau Salland, geven antwoord op de vragen ‘waarom en wanneer’.

Midden in de samenleving
“De keus voor een tweede vestiging had zowel praktische als ideële redenen. Praktisch; omdat we groeien met ons team en verdere specialisaties gaan aanbieden. Ideëel; omdat we letterlijk middenin de samenleving willen staan. Dichtbij. Op een locatie waar je spontaan binnenkomt voor een bak koffie, een vraag, advies, mening of nog beter … een baan. Het Huis van Werk wordt een ontmoetingsplek die uitnodigt. En wat is dan een betere locatie dan daar, waar het allemaal gebeurt. In het centrum van Raalte, naast de weekmarkt en het evenementen­terrein. Midden in de samenleving.”

Drempels weghalen
“Wat wij merken is dat mensen steeds meer bezig zijn met hun loopbaan. Als je daar serieus met iemand over wilt sparren, moet je een aantal drempels over. Zoals een consulent zoeken, een afspraak maken, vrij nemen, noem maar op. Met Het Huis van Werk willen we die drempels zoveel mogelijk weghalen. Je loopt binnen als het jou uitkomt en wij maken tijd voor jouw verhaal.”

Het Huisteam
“Ons vaste ‘Huisteam’ bestaat uit drie ervaren consulenten. Bekende en nieuwe gezichten. We gaan dit team op termijn uitbreiden met externe specialisten, zoals een loopbaanbegeleider, een re-integratie­coach en een arbeidsrecht advocaat. Onze droom is Het Huis van Werk, waar je voor elke werkvraag terecht kunt. En dat hoeven geen complexe zaken te zijn. Want als je hulp nodig hebt met je cv of bij het inschrijven of solliciteren, dan staan we uiteraard ook voor je klaar.”

Persoonlijk ontmoeten
“Wat natuurlijk bijzonder is, is dat we in het oude ABN AMRO pand, tegenover de oude Rabobank zitten. Twee banken die gesloten zijn omdat de online dienstverlening efficiënter werd dan het persoonlijke contact. Wij openen nu een vestiging met eigenlijk de tegenovergestelde reden; mensen zoveel mogelijk ontmoeten. Wij geloven onvoorwaardelijk in een persoonlijke benadering. Zeker voor zoiets essentieels als werk. Dit ís en blíjft mensenwerk.”

De opening
“Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de inrichting door Sallandse bedrijven. In maart gaat Het Huis van Werk open. Wij houden je op de hoogte.”

Voor wie
Het Huis van Werk is er voor iedereen.
• Jij zoekt werk en wilt kunnen kiezen uit meerdere opdrachtgevers of functies.
• Jij hebt al werk, maar wilt begeleid worden bij de overstap naar werk in een andere branche.
• Jij studeert en zoekt een bijbaan of een leuke job voor een tussenjaar.
• Jij bent een werkgever en je zoekt hulp bij het invullen van jouw vacatures.

Uitzendbureau Salland
Het Huis van Werk
Domineeskamp 2, Raalte
www.uitzendbureausalland.nl

Door Redactie

Geef een reactie