Na jaren van losse workshopdagen en -weken met docente Jacqueline Edeling, ontstaat nu de gelegenheid om de passie voor trekharmonica’s te bundelen. Een nieuw trekzakorkest met een vaste groep spelers gaat van start onder leiding van de getalenteerde Jacqueline Edeling.

Bekend om haar keuze voor prachtige muziek en het omzetten ervan naar speelbare partituren voor de trekharmonica, legt Edeling de nadruk op meerstemmigheid, samenspel en het genieten van mooie muziek. Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar het repertoire, is er een kijkje te nemen op Facebook en YouTube.

Het orkest speelt op harmonica’s in Gc stemming. Mocht je zelf geen Gc hebben, dan wordt er gekeken of je er een kunt lenen of huren. Het speelniveau is 3-4, wat betekent dat je redelijk snel een partituur kunt lezen en ervaring hebt met samenspelen. Bij twijfel over je niveau kun je contact opnemen met Jacqueline Edeling of de organisator.

De repetities vinden plaats op één woensdagmiddag per maand van 13.00 tot 17.00 uur, met voldoende pauzes, in Domusica aan de Radewijnsstraat 10, 8022BG Zwolle – dezelfde locatie waar ook de Zwolse Trekzakclub haar activiteiten organiseert. Gratis parkeergelegenheid is beschikbaar.

De kosten voor de eerste 6 middagen bedragen € 210,- per deelnemer.

Data 2024 voor de woensdagmiddagen:

  • 17 januari
  • 14 februari
  • 20 maart
  • 17 april
  • 15 mei
  • 19 juni

Voor geïnteresseerden wordt aangeraden zich snel aan te melden, aangezien er al een startlijst met spelers is en de groep niet te groot zal worden.

Organisatie:  Annet van der Kamp

Atelier BERGKLOOSTER (Zwolse Trek)

info@artkamp.nl

038 45 47 594

Atelier BERGKLOOSTER op Facebook 

Atelier BERGKLOOSTER op YouTube

Door Redactie

Geef een reactie