Op maandag 30 januari a.s. om 19.00 uur organiseert Groot Mannenkoor Zwolle een unieke zangclinic in wijkcentrum De Weijenbelt met medewerking van de bekende bariton Marco Bakker. Geheel gratis voor mannen met en zonder zangervaring. Het is een uitgelezen kans om een nieuwe hobby uit te proberen.

Na de covid-periode gaf het Groot Mannenkoor Zwolle in december weer een fantastisch Kerstconcert in de Dominicanenkerk in Zwolle. Royaal 65 mannen zijn nu lid van het koor en bezoeken wekelijks met veel enthousiasme de repetitieavond. Op deze vaak gezellige en vriendschappelijke avonden leven zij zich uit in de mannenkoormuziek. Het repertoire bestaat uit moderne, herkenbare, hedendaagse populaire muziek tot klassieke koorwerken, musicals en popmuziek.

Het Groot Mannenkoor Zwolle is een algemeen mannenkoor en heeft als vertegenwoordiger van het Zwolse en Overijsselse culturele leven tal van concerten en concertreizen achter zich liggen. Kwaliteit, zangplezier en saamhorigheid staan centraal.

De clinic met het motto ‘ONTDEK JE STEM’ is als aanloop naar een fijne hobby een echte buitenkans. Mannen met en zonder zangervaring zijn zeer welkom op maandagavond 30 januari om 19.00 uur in wijkcentrum De Weijenbelt.

Het geheel staat onder leiding van GMZ-dirigent Jeroen Hulshof en zijn voorganger Hennie Ramaekers, tevens bedenker van de methode ‘Ontdek je stem’. Aansluitend wordt geheel vrijblijvend de gelegenheid geboden om gedurende een aantal weken een introductiecursus te volgen om een juist stemgebruik aan de te leren en tevens met het koorrepertoire vertrouwd te maken.

Aanmelden voor 23 januari of voor nadere informatie,
via email: info@grootmannenkoorzwolle.nl of 2) bellen met: 0622668563
Voor meer inhoudelijke informatie over de methode ‘Ontdek je stem’:
Hennie Ramaekers, tel 0651506067, zie ook https://www.hennieramaekers.com

Door Redactie

Geef een reactie