Ook bij werving & selectie gelooft Salland in de persoonlijke aanpak. Niet het papieren cv, maar echte gesprekken brengen de juiste mensen op de juiste plek. Het bracht Mick Strijdveen, Robin Slotman, Marnix Idema en Paul Roetert met succes van baan naar baan. Ben jij ook op zoek naar (ander) werk? Kijk dan voor meer informatie op www.wervingenselectiesalland.nl.

Naam: Mick Strijdveen
Oude functie: medewerker bij RIVM in Zwolle
Nieuwe functie: vertegenwoordiger bij G. Jansma in Wijhe

Hoe was het contact met Salland?
“Direct en vriendelijk. Ik reageerde woensdagavond op de vacature en werd de volgende dag al gebeld door René. Een half uur later weer met de mededeling dat het gesprek niet eerst bij Salland, maar direct bij Jansma zou zijn. Vrijdag volgden de handtekeningen en maandag ging ik aan het werk.”

Zit je goed op je plek?
“Ik moet nog veel leren over de verschillende vleesproducten, maar ervaar het nu al als een leuke baan. Dat zit ‘m voor mij in de gezellige collega’s en het contact met de klanten. Even een praatje tijdens het opnemen of afleveren van de bestelling en er waar mogelijk nog iets bij verkopen.” 

Naam: Robin Slotman
Oude functie: Commercieel technisch medewerker bij Horequip in Steenwijk
Nieuwe functie: Medewerker support bij Boerhof in Heeten

Hoe was het contact met Salland?
“Vorig jaar had ik al contact gehad met Salland. Toen ik besloot met mijn vorige baan te stoppen, heb ik André via LinkedIn een bericht gestuurd. Hij nodigde mij direct uit voor een kop koffie om de functie uit te tekenen die in zijn ogen perfect bij mij zou passen.”

Zit je goed op je plek?
“Zeker, ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Ik werk nu dichtbij huis met Sallandse mensen om mij heen. Naast de Sallandse mentaliteit past ook het familiebedrijf-achtige van Boerhof goed bij mij. Heel knap hoe André dat heeft weten in te schatten.”

Naam: Marnix Idema
Oude functie: Productieplanner bij VeBe Floorcoverings in Genemuiden
Nieuwe functie: Proces Delivery Engineer bij Scania in Zwolle

Hoe was het contact met Salland?
“Ik was al eens eerder bij Uitzendbureau Salland geweest. Het contact verliep toen erg prettig en ik besloot weer bij André aan te kloppen. Toen ik weer op zoek was naar een andere baan. En ook dit keer kon ik weer op zijn persoonlijke aandacht rekenen.”

Zit je goed op je plek?
“Ik ben nu nog bezig met inwerken, maar heb zeker het idee dat ik bij Scania op de goede plek zit. Niet alleen het werk, maar ook de bedrijfscultuur en manier waarop de mensen met elkaar omgaan passen bij mij. Salland heeft echt een bedrijf gevonden waar ik mij fijn voel.”

Naam: Paul Roetert
Oude functie: Backofficemedewerker bij Euromaster in Deventer
Nieuwe functie: Verkoopadviseur bij Showtuin in Heeten

Hoe was het contact met Uitzendbureau Salland?
“Prima, alles ging heel vlot. Ik zag de vacature op LinkedIn en stuurde een mail naar Salland. Er werd direct telefonisch contact met mij opgenomen door René, om de functie en mijn wensen door te spreken. Eind die week volgde een gesprek bij Salland en een half uur later zat ik al bij Showtuin Heeten.”

Zit je goed op je plek?
“Ik werk nu twee maanden bij Showtuin Heeten en heb het er naar mijn zin. In tegenstelling tot mijn vorige functie zit ik nu niet alleen maar achter een bureau. Ik ben ook echt met het product bezig, geef klanten advies en juist die interactie spreekt mij enorm aan.”

Uitzendbureau Salland
Boeierstraat 9, 8102 HS Raalte
0572-354050
info@uitzendbureausalland.nl
www.uitzendbureausalland.nl

Door Redactie

Geef een reactie