Nijkamp Tegelzetbedrijf B.V., gevestigd aan de Tjalkstraat 13d te Raalte, heeft sinds de start in 2007 zijn sporen in de bouwsector verdiend. Gespecialiseerd in hoogwaardig tegelwerk, bedienen zij zowel particulieren als bedrijven met een scala aan diensten. Als directeur van het bedrijf benadrukt Gerben Nijkamp het belang van vakmanschap en veelzijdigheid: “Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van kwalitatief hoogstaand tegelwerk, of het nu gaat om het betegelen van een badkamer of het leggen van vloeren.”

Met een team van zes ervaren tegelzetters en Gerben zelf, staat Nijkamp Tegelzetbedrijf B.V. bekend om hun veelzijdigheid. Naast het zetten van tegels, beheersen zij ook het aanleggen van vloeren en de afwerking van badkamers. Ter volledigheid kan het sanitair en een spanplafond ook worden toegevoegd. Dit brede scala aan diensten stelt hen in staat om projecten van elke omvang van a tot z aan te pakken. “Wij geloven in efficiëntie en strakke planningen,” voegt Nijkamp toe. “Door al deze werkzaamheden intern uit te voeren, kunnen we snel en klantgericht werken.”

Professionals

Of het nu gaat om het herstellen van twee kapotte tegeltjes, een makeover van een badkamer, het betegelen van een keukenwand of het verzorgen van al het tegelwerk in een compleet woonblok van 26 woningen, Nijkamp Tegelzetbedrijf B.V. behandelt elk project met de grootste professionaliteit. “We nemen daarbij ook de verantwoordelijkheid voor het leveren van alle benodigde materialen en tegels, waardoor klanten kunnen rekenen op een complete overzichtelijke offerte zonder verassingen achteraf”, verzekert eigenaar Gerben Nijkamp.

Vloerverwarming

Naast tegelwerk heeft Nijkamp Tegelzetbedrijf B.V. zich gespecialiseerd in de installatie van verwarmde tegelvloeren. Je ziet dat het gebruik van (elektrische) vloerverwarming de afgelopen jaren enorm is toegenomen. Een keramische vloer is dan een veel gekozen optie. De aanschafprijs is wat hoger maar dit type vloer geleid namelijk als beste de warmte en houd het langer vast waardoor het energieverbruik lager is dan bij andere vloerafwerkingen. Daarmee zijn de aanschafkosten snel terugverdiend. Omdat hij krasvrij, lang meegaat en recyclebaar is kun je zeggen dat het een heel duurzaam product is. Qua formaat, uitstraling en kleurstelling is er tegenwoordig een enorme keuze aan tegelvloeren.

Showroom

“Twee jaar geleden zijn we vanuit Luttenberg verhuist met onze showroom naar de bovenverdieping van de Tjalkstraat 13d in Raalte, de meeste klanten zijn verrast hoeveel diversiteit aan tegels en complete opstellingen we tentoonstellen, aangezien we ook de verwerkers zijn komen we met een praktisch advies waarmee het plaatje helemaal compleet is.”

“Wij streven naar perfectie in elk detail,” benadrukt Nijkamp. “Of het nu gaat om tegelwerk, het plaatsen van badmeubels of het aanpassen van leidingwerk, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd, daar zorgen onze vakmensen en betrokken installateurs voor. Bij een badkamerverbouwing stellen we zelfs nog een mobiele douchewagen beschikbaar zodat douchen aan huis gewoon mogelijk is. Onze opdrachtgevers hebben ook altijd een deskundig aanspreekpunt op de werkvloer waar de laatste details en wensen mee overlegd kunnen worden. Uiteindelijk streven we ernaar om een soepele en probleemloze realisatie te bieden, van het eerste contact tot aan de oplevering van het project.”

Nijkamp Tegelzetbedrijf B.V. is te vinden op de bovenverdieping van de Tjalkstraat 13d te Raalte. Om goed geholpen te worden graag even voor de tijd contact opnemen. Tel. 0572-850950 Mob. 06-51794088 – www.nijkamptegelzetbedrijf.nl

Nijkamp Tegelzetbedrijf B.V.
Tjalkstraat 13d, Raalte
Tel. 0572-850950
www.nijkamptegelzetbedrijf.nl

Door Redactie

Geef een reactie