Nu de zonnige tijden weer zijn aangebroken zie je de motorrijders weer massaal op de weg verschijnen. Net als bij een auto is regelmatig onderhoud van je motor essentieel, zeker als die langere tijd binnen of in de winterstalling heeft gestaan. Voor dat onderhoud of een kwalitatief goede occasion van verschillende merken ben je bij Boshuizen Motor Service uit Raalte aan het goede adres.

Een motorrit in binnen- of buitenland is voor velen de ultieme beleving van vrijheid. Veel motorrijders zijn recreatieve gebruikers, terwijl er ook een groep is die als forens dagelijks de motor voor werk-woonverkeer gebruikt. Een ideale manier om minder last van files te hebben. Daarbij wil je altijd veilig op weg gaan. “We zien dat na een toename bij senioren ook steeds meer jongeren besluiten om hun motorrijbewijs te halen en vervolgens een motor kopen”, laat eigenaar Koen Boshuizen weten. Voor een goed onderhouden en veilige motorfiets kun je dan terecht bij Boshuizen Motor Service. Die service bestaat bij het Raalter bedrijf meer dan een goede kop koffie. Het draait bij Boshuizen om kennis en vakmanschap om elke motorfiets optimaal af te stellen. “Onze gekwalificeerde monteurs houden je motor in topconditie met de nieuwste diagnoseapparatuur en het juiste gereedschap”, verzekert Koen Boshuizen.

Het bedrijf staat niet alleen garant voor vakkundig onderhoud en reparatiewerk ook kun je er terecht voor mooie occasions, winterstalling, motorfinanciering, kleding en tal van accessoires zoals navigatiesystemen. “En ben je van plan bij ons een motorfiets aan te schaffen dan nodigen we je uit om een proefrit te maken. Zodat je weet dat de beoogde motor perfect bij je past”, nodigt Koen Boshuizen motorliefhebbers uit om langs te komen. Kijk ook eens op www.boshuizenmotorservice.nl

Boshuizen Motor Service
De Barkstraat 1, Raalte
Tel. 0572-371662
info@boshuizenmotorservice.nl
www.boshuizenmotorservice.nl

Door Redactie

Geef een reactie