Bij het Verhalencafé vertellen mensen elkaar verhalen die grappig, bijzonder of herkenbaar zijn. Neem plaats in het café, spits je oren en houd vooral je mond niet dicht.

Vorig jaar tijdens de Boekenweek vond de eerste editie plaats en dat smaakte naar meer! Daarom zijn er dit jaar een reeks van vijf avonden in de centrale Bibliotheek in Deventer gepland. Tijdens deze reeks vertellen mensen mooie verhalen. Verhalen die verbinden, verrijken, waarin mensen zich herkennen en die het verdienen om verteld en gehoord te worden. De eerste editie is op woensdagavond 12 april van 19.30-22.00 uur. Deze openingsavond staat in het teken van het thema: toeval.

Iedere avond wordt geopend met een waargebeurd verhaal. Wil jij zo’n verhaal vertellen? Stuur dan een berichtje naar 06-28171122.

Wat kun je verwachten? Nieuwe gezichten en nieuwe verhalen in een gezellige setting. Een mix tussen luisteren en zelf vertellen én een creatieve omlijsting van de avond.

Elkaar inspireren

De organisatie van het Verhalencafé is in handen van de drie verhalenprojecten Deventer Boekenstad (Bibliotheek Deventer), Deventer Verhalen (Stichting Deventer Verhaal) en Stadsmagazine Deventer Waag(t) (Raster Welzijn).

Zij zijn benieuwd naar jouw verhaal en zien je graag aanschuiven bij het Verhalencafé op 12 april in de Bibliotheek Stromarkt!

Meer info? Scan de QR-code via deze link: Verhalencafe Flyer

Door Redactie

Geef een reactie