Raalte viert het hele jaar haar 900-jarig bestaan met een scala aan activiteiten, variërend van sportieve evenementen tot muzikale festiviteiten. Maar er is ook ruimte voor de kunst van woorden – poëzie. Op 23 oktober biedt Stadsdichter Heidi Koren een inspirerende poëzieworkshop in de Bibliotheek in Raalte. Doe jij mee?

Maar wat is poëzie eigenlijk? En hoe kun je een prachtig gedicht creëren dat meer is dan alleen een leuke rijmelarij? Poëzie gaat dieper, het raakt emoties en draagt betekenis met zich mee. Als je wilt ontdekken hoe je dit zelf kunt bereiken, ben je van harte welkom bij de poëzieworkshop van Heidi Koren op maandag 23 oktober in de bibliotheek van Raalte.

Heidi Koren is een gerenommeerd dichter en schrijver. Ze heeft de eer gehad om van 2021 tot 2023 stadsdichter van Nijmegen te zijn en heeft prachtige gedichtenbundels op haar naam staan, waaronder “Gedachten over een mogelijk einde” en “Wie dit leest is gek.” In haar poëzielessen richt ze zich vooral op het creatieve proces, waarbij ze deelnemers helpt om hun innerlijke dichter te ontdekken.

De workshop van Heidi Koren vindt plaats van 14.00 tot 17.00 uur en is gratis. Het is handig om je vooraf aan te melden via de website bibliotheeksalland.nl/heidikoren. Deze workshop is een onderdeel van het grotere jubileumprogramma ter ere van 900 jaar Raalte.

Door Redactie

Geef een reactie