Ruim dertig jaar is Ilse Schrijver werkzaam in de financiële dienstverlening. Sinds begin januari zet ze haar kennis en ervaring in bij Van Bladeren & List. “Ik word blij van klanten helpen en adviseren. Bovendien is het fijn werken in dit team.”

Misschien heb je Ilse al aan de lijn gehad, of zag je haar bij binnenkomst van het financiële adviesbureau in de Schoolstraat? De kersverse medewerker commerciële binnendienst is namelijk het eerste aanspreekpunt aan de telefoon en een van de eerste gezichten die je verwelkomt. Verder heeft Ilse ook de mailbox onder haar hoede. Maar er is meer. “Eigenlijk behandel ik alle randzaken hier op kantoor, van voorkant tot achterkant van een dossier. Dat begint bij het plannen van een afspraak.”

Checken

Feitelijk zet ze de puntjes op de i bij alle stappen die voorbijkomen bij hypotheekbemiddeling en overlijdensrisicoverzekeringen. “Dat kan zijn bij het verzamelen en checken van alle aangeleverde stukken. Dan controleer ik of er iets mist en of alles klopt.” Daarnaast komt ze in beeld tijdens de laatste fase van een dossier. “Zo verzorg ik de afhandeling tot het moment dat de klant over kan gaan naar de notaris. Verder heb ik contact met de verschillende hypotheekverstrekkers.”

Klein team

Al werkt Ilse er nog maar kort, een aantal dingen is haar al wel opgevallen. “Ons streven is om iedereen zo spoedig mogelijk antwoord te geven of om iemand dezelfde dag nog terug te bellen. Dat zie je terug in de hoge klanttevredenheid. Bovendien weten mensen ons goed te vinden. Ze lopen zo even binnen of stellen telefonisch een vraag. Van Bladeren & List is laagdrempelig, dat ervaar ik zelf net zo.” Het werken binnen een klein team bevalt haar goed. Sterker nog, al na een paar dagen voelde ze zich thuis. “Even iets voor een ander voorbereiden of elkaar helpen; het informele en het kleinschalige passen prima bij mij.”

Loop voor advies gerust binnen bij Van Bladeren & List, dat dit jaar haar 25-jarig bestaan viert. Iets dat niet ongemerkt voorbij zal gaan…

Karin de Graaff

van Bladeren & List
Schoolstraat 34, Raalte
Tel. 0572 – 36 38 36
info@hvbl.nl
www.hvbl.nl

Door Redactie