Om goed voorbereid te zijn op de toekomst gaat Van Bladeren & List zich verder specialiseren in de financiële dienstverlening. Ze stoppen met verzekeringsadvies. Vrieling Adviesgroep neemt de verzekeringsportefeuille vanaf 1 mei over en verwelkomt daarmee drie nieuwe collega’s. 

Yvon de Haan en Godfried Röben zijn vertrouwde adviseurs die bij Vrieling aan de slag gaan. “Voor relaties die meegaan een fijne gedachte: ze houden ons als adviseur,” aldus Yvon. “Bovendien kennen wij de dossiers.” Godfried vult aan: “Vanuit Zwolle staan wij onze klanten persoonlijk bij. We komen graag langs maar ook bij telefonisch of digitaal contact helpen we uiteraard op eenzelfde vertrouwde manier.” 

Oude bekenden 

Bij Vrieling staat klantbelang voorop. “In de dienstverlening gaan we voor een optimale bediening van onze klanten. Voor ieder vraagstuk zoeken wij de juiste verzekeringsoplossing zodat de klant er geen omkijken naar heeft,” aldus Godfried. Mariska Boer gaat op bezoek bij klanten. “Door in gesprek te zijn met de klanten binnen de regio kunnen wij goed adviseren over het voorkomen en verzekeren van schade. Door preventie centraal te stellen in onze dienstverlening merken we dat we onze belofte tot ontzorging meer dan waarmaken.” Eerder was Mariska werkzaam in Raalte. “De omgeving ken ik dus goed. Ik ben gewend om lokaal te adviseren en heb een breed netwerk. Ik ga vast oude bekenden tegenkomen.”  

Sociaal en betrokken 

Lokaal en dichtbij; voor Vrieling is het van belang dat de klant de rust en zekerheid van de dienstverlening ervaart als het gaat om het financiële leven. In deze tijd dat veel telefonisch of per mail gaat, ligt de nadruk op persoonlijk contact. Mariska: “Vrieling staat als familiebedrijf midden in de maatschappij en gelooft in haar toegankelijkheid, dat past mooi bij het Raaltese. Vanuit de kantoren in Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle garanderen onze adviseurs het gemak van alles onder één dak binnen de eigen regio.”  

Ook in Raalte kunt u voor verzekeringsvragen de komende weken nog steeds terecht op het kantoor van Van Bladeren & List. Bernadette Damman zit voor u klaar.

Door Redactie

Geef een reactie