Al ruim decennialang is Auto Service Haarle een begrip in de regio. De historie van het bedrijvigheid van de familie Spijkerman gaat echter terug tot meer dan een eeuw geleden, toen J. Spijkerman in 1918 een bedrijf begon als hoefsmid en rijwielhersteller. Aan een lange familietraditie van bedrijvigheid op het gebied van mobiliteit is sinds 1 januari 2023 een einde gekomen, nu werknemer Paul Bosman, die in 1997 in dienst trad, als nieuwe eigenaar de servicegerichte traditie zal voortzetten.

De automobielindustrie heeft de afgelopen 125 jaar een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. De eerste auto die in Nederland reed in 1896 was die van hoffotograaf Adolphe Zimmermans. Hij reed in Den Haag in een Benz Victoria die kostte in die tijd zo’n 4000 gulden. Ondertussen rijden er maar liefst 9.142.277 personenauto’s rond in Nederland.

Vertrouwd adres

Die auto’s moeten allemaal onderhouden worden en oudere exemplaren jaarlijks van een nieuwe apk voorzien worden. Eén van de adressen waar dat kan is Auto Service Haarle. Autobezitters uit de wijde omtrek komen dan ook voor onderhoud naar de experts in Haarle. Van aantrekkelijke 2e hands occassions tot nieuwe auto’s en bedrijfsauto’s. Wilt u een auto leasen? Ook dit is te regelen via Auto Service Haarle. Voor alles wat bij zorgeloos en plezierig autorijden hoort ben je bij Auto Service Haarle aan het juiste adres. “Ons team specialisten staat elke dag voor u klaar, om u letterlijk op weg te helpen!”, laat de nieuwe eigenaar Paul Bosman weten. Wat dat betreft verandert er eigenlijk niet zoveel. Paul Bosman is namelijk al 25 jaar het vertrouwde gezicht binnen het autobedrijf. “Onze service en dienstverlening blijft met onze professionele monteurs ook vanaf januari op hetzelfde hoge peil als voorheen”, verzekert Paul Bosman. “Dat is mede te danken aan de vorige eigenaars Theo Oosterwechel en Akkie Spijkerman. Daarvoor wil ik hen bij deze hartelijk bedanken.”

Merkonafhankelijk advies

Auto Service Haarle, gevestigd aan de Veldkampsweide 2 te Haarle, is een dynamisch autobedrijf, aangesloten bij Bosch Car Service en Bovag gecertificeerd. Door deze serviceformule krijg je bij Auto Service Haarle merkonafhankelijk advies met een persoonlijke benadering en zijn alle automerken welkom.

Zorgvuldig en vakkundig

Dat betekent tevens dat alle soorten auto’s professioneel onderhouden kunnen worden met de modernste apparatuur. Dus zowel benzine-auto’s, hybride modellen als elektrische voertuigen. “Steeds meer mensen gaan namelijk hybride of elektrisch rijden. Dus ook met je hybride of elektrische auto kun je bij ons terecht. Wij beschikken hiervoor over de juiste gereedschappen om onderhoud of reparaties aan de hybride of elektrische auto uit te voeren. Onze monteurs zijn door scholing altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit”, aldus Paul Bosman. Voor grote- en kleine onderhoudsbeurten, reparaties, APK, schadeherstel en installatie van accessoires, airconditioning of trekhaken, het team van Auto Service Haarle heeft alle bekwaamheid en apparatuur in huis. “Is het onderhoud of de reparatie uitgevoerd dan krijgt de klant zijn auto netjes schoon aangeleverd. Dat zijn ze nu éénmaal van ons gewend, en dat blijven we zeker doen”, verzekert nieuwe eigenaar Paul Bosman. Het enige dat nog verandert is een nieuwe huisstijl met een nieuw logo, die binnenkort ook op de website www.autoservicehaarle.nl te zien zal zijn.

Auto Service Haarle
Veldkampsweide 2, Haarle
Tel. 0548 – 595127
info@autoservicehaarle.nl
www.autoservicehaarle.nl

Door Redactie

Geef een reactie