Op woensdag 20 september vervolgt Stichting Doorpakken Salland in De Bagattelle in Mariënheem haar maandelijkse diner voor mensen die financieel niet rond kunnen komen. De bittere noodzaak van dit initiatief blijkt ook deze week weer uit het nieuws. In 2024 stijgt het aantal mensen in armoede tot bijna 1 miljoen. Bijna een kwart hiervan is kind.

Dat het idee aanslaat om deze mensen tegemoet te komen met maandelijks een zeer betaalbaar etentje in een sfeervolle omgeving is het afgelopen halfjaar wel gebleken. Meer dan 200 gasten hebben al gebruik gemaakt van de mogelijkheid om samen te tafelen. Daarbij hebben ze niet alleen lekker en goed eten. Ook hebben ze nieuwe mensen ontmoet en zijn nieuwe vriendschappen ontstaan.

Het diner wordt iedere derde woensdag van de maand georganiseerd met inloop van 17.30 tot einde diner om 19.30 uur. Je bent welkom met je gezin, of alleen en dan mag je gezellig een introducé meenemen. Je betaalt hiervoor slechts € 2,50 per persoon. Hiervoor krijg je drie gangen, inclusief één drankje. Per keer is plaats voor maximaal 40 personen.

Aanmelden kan per mail via tafelen@doorpakkensalland.nl of telefonisch via 06 12626922.

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *