Rond Vital Centre, het bekende sport- en wellnescentrum in Raalte, spelen momenteel twee belangrijke ontwikkelingen. Het bedrijf heeft grootse plannen met het naastgelegen terrein van Racketcentrum Ramele, dat men eind vorig jaar overnam. Daarnaast presenteert Vital Centre een nieuw en efficiënt leefstijlprogramma: Leefstijl Switch. Deze aanvulling op het bestaande aanbod helpt je op een intensieve manier met het opbouwen van een gezonde leefstijl.

Leefstijl Switch: samen toewerken naar een gezonde levensstijl

Leefstijl Switch is gebaseerd op drie pijlers: beweging, voeding en mindset, legt Joey Ophof uit. “Het is een programma van zestien wekelijkse groepsbijeenkomsten waarin we je intensief begeleiden bij het aanwennen van een gezondere leefstijl, waardoor je je fitter, gezonder en vitaler gaat voelen”, legt Joey Ophof uit. “Tijdens wekelijkse groepsbijeenkomsten ondernemen de maximaal vijftien deelnemers gezamenlijke activiteiten. We wisselen leerzame presentaties over voeding en vitaliteit af met workshops en samen sporten. De juiste mindset is cruciaal om je doelen te bereiken.”

Binnen Vital Centre is Joey Ophof samen met Ineke Eikenaar verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het aanbod. Hij is de jongste zoon van de eigenaren van Vital Centre en is enthousiast over de mogelijkheden van Leefstijl Switch. “Tijdens een telefonische intake hebben we het over je wensen en behoeften en krijg je meer uitleg over het programma. Van daaruit starten we met een leefstijlscan om inzichtelijk te krijgen welke aspecten belangrijk zijn.”

“Maar we houden het niet bij koele data. Naast spierversterkende oefeningen helpen we je vooral om je gedrag aan te passen en je bewust te maken van gezonde keuzes. Daarbij nemen we alle facetten van je leven onder de loep. We gaan bijvoorbeeld samen de supermarkt in en laten zien waar je op moet letten bij de aankoop van gezonde voeding. Pluspunt is ook dat de groepsleden elkaar stimuleren en motiveren, bijvoorbeeld door een eigen appgroep en een gezamenlijke afsluiting van iedere sessie.”
De Leefstijl Switch start begin maart. Inschrijven is mogelijk via de website, maar je kunt ook gewoon binnenlopen bij Vital Centre, zodat je meteen iets van de sfeer kunt proeven. Deelname staat open voor zowel leden als niet-leden van de sportschool.

Vital Centre geeft je energie en gezondheid

Welzijn en leefstijl vormen de basis voor je energie en gezondheid”, aldus Joey Ophof. “Dat geldt voor iedereen, daar zijn we van overtuigd. Daarom bieden we voor iedereen, op elk niveau en voor elke leeftijd, een stimulerende omgeving waar je kunt werken aan je fitheid en gezondheid. Dat geldt voor ons volledige aanbod; van een training in de fitnesszaal tot het sporten in een groepsles of ontspannen in de sauna of het zwembad. Zo combineren we beweging en inspanning met plezier en ontspanning.”

Vital Centre beschikt tevens over een brasserie, bar en lounge waar o.a. koffie en smoothies worden geserveerd en er zijn zelfs mogelijkheden voor kinderopvang.

Vital Centre
Hammerweg 8b, Raalte
Tel. 0572 – 351 840
raalte@vitalcentre.nl
www.vitalcentre.nl

Door Redactie

Geef een reactie