Op zaterdag 15 juni organiseert het Kenniscentrum Oncologie opnieuw een Vive la Vie dag, een verwendag voor mannen en vrouwen die de diagnose kanker hebben gekregen, nog in behandeling zijn of kortgeleden zijn geweest. Deze dag wordt gehouden in het Kenniscentrum Oncologie  aan de Koningin Wilhelminalaan 16 in Deventer. Met activiteiten als massages (hand-, voet- en rug-), pedicure, kapper, verschillende workshops, stands en natuurlijk de nodige versnaperingen krijgen deze vrouwen en mannen met kanker een ontspannen en onvergetelijke dag aangeboden.

Het Kenniscentrum Oncologie biedt hulp op praktisch, fysiek en mentaal gebied. Want als je kanker krijgt, komt er enorm veel op je af. Hulp bij verzekeringen en juridische vraagstukken, uitvaartzorg, psychosociale, behandeling en begeleiding maar ook KCO for Kids, ontspanning door yoga of schilderen, huidverzorging, kapper, fysiotherapie, allemaal onder één dak. En op zaterdag 15 juni is er dus de verwendag voor mannen en vrouwen met kanker.

Deelname aan de verwendag is gratis. Ook de lunch wordt je aangeboden. Er zijn standjes waar je iets kunt kopen. Denk er daarom aan om daarvoor contant geld mee te nemen.

Voor meer informatie tel: 0570-608600

Door Redactie