“Het is dit jaar alweer 5 jaar geleden dat ik ben gestart met mijn massagepraktijk Masashi. Van 2010 tot 2014 heb ik op Aruba gewoond, waar ik de opleiding Klassieke massage heb gevolgd, aangevuld met enkele cursussen. Verder ben ik daar gestart met m’n eigen massagepraktijk aan huis. Weer terug in Nederland wilde ik me graag verder verdiepen in verschillende massagetechnieken. Ik heb de 3-jarige HBO opleiding VoetreflexPlus therapeut bij Total Health gevolgd, aangevuld met diverse andere cursussen. In 2015 ben ik gestart met Masashi en inmiddels kan ik zeggen dat het de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een succesvolle praktijk”.

Elly vertelt: “Voetreflexologie valt onder de natuurgeneeswijze en is al eeuwenoud. Het is een holistische therapie. Dat wil zeggen dat ieder mens wordt benaderd vanuit zijn totale mens-zijn, waarbij lichaam, geest en ziel in balans behoren te zijn”.

Wat is voetreflexologie?
In de voetreflexologie staan alle organen, weefsels en lichaamsdelen in verbinding met reflexpunten op de voeten. De voetzool is ingedeeld in zones, die corresponderen met de betreffende delen in het lichaam. Door de reflexzones te masseren, worden de organen, weefsels en lichaamsdelen gestimuleerd.

Wat is VoetreflexPlus?
VoetreflexPlus massage is een combinatie van Westerse en Chinese voetreflexologie. De Westerse voetreflexologie behandelt de zones op de voeten. De Chinese voetreflexologie masseert via de meridiaanbanen en acupunctuurpunten door middel van acupressuur. De combinatie van deze beide technieken is uiterst effectief en biedt ontzettend veel mogelijkheden.

VoetreflexPlus stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam en brengt zo op een natuurlijke manier verlichting bij heel veel klachten. Het is een veilige methode, waarbij niet alleen de klachten, maar juist ook de oorzaak van de klachten wordt aangepakt. Daarbij zorgt deze massage voor een diepe ontspanning.

VoetreflexPlus kan o.a. worden ingezet bij:
· Griep/verkoudheid
· Hielspoor/achillespeesproblemen
· Hormonale klachten
· Oedeem
· Ontstekingen
· Restless legs
· Slaapproblemen
· Spierkramp
· Spijsverteringsklachten
· Stress of burn out
· Urinewegproblemen
· Verhogen weerstand
· Vermoeidheid
· Zwangerschapsklachten

Vergoeding via uw zorgverzekeraar
VoetreflexPlus behandelingen worden – afhankelijk van uw polis – (deels) vergoed bij een aanvullende verzekering.

Wat biedt Masashi nog meer?
Tevens kunt u bij Masashi terecht voor zwangerschapsreflexologie, babyreflexologie, Japanse Gezichtsmassage, cupping, lichaamsmassage en hotstone massage.

Meer informatie vindt u op www.masashi.nl

Masashi
Elly Timmermans
VoetreflexPlus therapeut en masseur
Neppelenbroekerdijk 9
8107 AS Broekland
06 – 53 57 98 81
elly@masashi.nl
www.masashi.nl

Door Redactie

Geef een reactie