Iedereen verdient een morgen!

Mede door onze sportieve inzet en energie proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor

het KWF (kankerbestrijding) om onderzoek naar kanker mogelijk te maken.

Daarom organiseren wij weer de SALLAND d’HuZes op zondag 27 mei a.s.. Deze GOEDE DOELEN tocht gaat dit jaar voor de 10e keer plaatsvinden en heeft daarom z’n sporen zeker verdiend. Een aantal jaren geleden kreeg deze tocht het 3 sterren predicaat van de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie).

Beweging en betrokkenheid helpt! 

De beide teams zijn al maandenlang in training en hebben al verschillende acties gehouden om geld in te zamelen voor dit doel.

Het resultaat mag er dan ook zijn, want er is door beide teams al ruim € 32.000,- bij elkaar geharkt. We zijn hier al geweldig blij mee maar we hebben nog niet het beoogde streefbedrag van € 35.000,- behaald.

Fiets daarom met ons mee op 27 mei om met heel veel enthousiaste fietsers SAMEN, tijdens de SALLAND d’HuZes, de strijd aan te gaan tegen kanker!

Wij rekenen daarom op jullie deelname! De start is om 8.30 uur bij CAMPING HEINO Schoolbosweg 10 te Heino en inschrijven (scan & go mogelijk) kan in het restaurant “de REMISE” aldaar. De kosten bedragen minimaal €10,00 p.p. en daarvoor krijgen jullie een geheel uitgepijlde route over de mooiste BERG in de regio.

De Lemelerberg (78 m.) is het middelpunt van deze tocht en we hopen dan ook dat hier veel toeschouwers naar toe komen om de deelnemers aan te moedigen. De meesten zullen proberen om het rondje van 14,5 kilometer 6 keer te volbrengen. Hiermee kunnen zij ongeveer ervaren hoe het de deelnemers aan de Alpe d’HuZes zal vergaan wanneer zij 6 keer de Alpe d’Huez gaan beklimmen. Natuurlijk is er ook een gelegenheid om een “pittstop” te maken en dat kan bij streekrestaurant “de Vechtdalkok” voor koffie met appelgebak (al dan niet met slagroom) en voor muzikaal onthaal. Dit laatste gaat jullie aangeboden worden door:

De ULTIMATE DJ’s JORIS & SANDER.  

Na de 6 enerverende rondjes verwachten wij jullie terug bij “de REMISE”, waar zo tegen 13.30 uur de cheque’s worden uitgereikt aan de vertegenwoordigers van de beide teams!

Wij stellen nog even ons doel aan jullie voor:

Stichting Alpe d’HuZes/KWF:

Wat is Alpe d’HuZes?

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Maar Alpe d’HuZes is nog veel meer dan dat!

Alpe d’HuZes en zijn missie:

Alpe d’HuZes bevordert en ondersteunt (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Alpe d’HuZes en zijn onderzoeksfonds:

Wij voelen een grote verantwoordelijkheid ten aanzien van de kankerpatiënten en onze sponsoren. De opgehaalde sponsorgelden gaan direct naar KWF Kankerbestrijding en komen voor 100% ten goede aan de door KWF en Alpe d’HuZes benoemde doelen, in overeenstemming met de principes van Alpe d’HuZes: antistrijkstokbeleid en integriteit.

KWF: 

KWF Kankerbestrijding krijgt regelmatig de vraag: ’Is er al een middel tegen kanker?’ En dan is ons antwoord: nee, hét middel tegen kanker bestaat niet. Want kanker is een veelkoppig monster. Er zijn meer dan 100 soorten, die elk een eigen aanpak vragen – longkanker is heel anders dan darm- of borstkanker. In ‘het gevecht met kanker’ is continu wetenschappelijk onderzoek nodig, om op termijn deze ziekte de baas te worden en deze op z’n minst chronisch te maken met het uiteindelijke doel deze ziekte volledig uit te bannen!

Juist hiervoor zijn de teams Salland d’HuZes en Heino d’HuZes tot op het bot toe geïnspireerd en gaan onze dorps(gemeente)genoten de uitdaging aan en fietsen op 7 juni a.s. mee met de Alpe d’HuZes, dè inzamelingsactie voor het KWF.

 

Op deze manier dragen de teams, de deelnemers aan de SALLAND d’HuZes, sponsoren en begunstigers hieraan een steentje bij.

De teams (fietsers, lopers en vrijwilligers) danken jullie hartelijk voor jullie deelname en support!

Team Salland d’HuZes: Jos Spoolder, John Ruiter, Geesje Bouwhuis, Arend Boertjes, Christel Nij Bijvank, Hilde Bruinsma, Gerard Blom, Emiel Roelofs en André Roelofs.

Team Heino d’HuZes: Pascal Eijkelkamp, Frits Swuste, Paul Overmars, Jort Paauw, Coen Mulder, John Reimert, Michiel Hanewinkel, Leon Leferink, Michiel Bartelink Robert Fakkert, Mark Bouwhuis, Richard Boxebeld en Sander Bekkink.

 

Geef voor onderzoek! 

Elke euro brengt de oplossing tegen kanker voor ons allemaal dichterbij!

Door Redactie

Geef een reactie