Het Nijverdals Mannenkoor geeft een Voorjaarsconcert op zaterdag 9 maart 2024 in Het Centrum, Constantijnstraat 7A te Nijverdal. Aanvang 19.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur.

Het wordt ongetwijfeld weer een prachtig concert, waaraan tevens een projectkoor en een combo o.l.v. Joshua Joseph, aangevuld met een trompettist, hun medewerking verlenen. Het geheel staat onder de vertrouwde leiding van dirigent Willem Jan van Asselt.

Het concert zal dit keer in het teken staan van het thema “Van Hollandse Bodem” waarbij door het koor, het ensemble van het koor alsook door projectkoorleden, zowel Nederlands- als Engelstalige producties ten gehore worden gebracht. Naast klassiekers als bijvoorbeeld “Ik zou wel eens willen weten” van Jules de Corte, “Zing-Vecht-Huil-Bid…….” van Ramses Shaffy en andere bekende, nog steeds populaire nummers, zal ook moderner repertoire zeker niet ontbreken.

Een tipje van de sluier: er komen nummers voorbij van Krezip, Di-rect, Daniël Lohues, Danny Vera e.a.

De toegangsprijs voor dit concert bedraagt €10,00.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.nijverdalsmannenkoor.nl of via Jan Buwalda, secretaris NMK, op 06-39501299.

PS: Voor mannen, die na het bijwonen van dit concert, enthousiast zijn geworden, kom dan gerust een keer gezellig meezingen en de sfeer proeven tijdens een koorrepetitie op de dinsdagavond van 19.45-21.45 uur in gebouw The Cross, Constantijnstraat 31, 7442MD Nijverdal.

Door Redactie