Deze week nodigt het HOFtheater u uit voor een reeks buitengewone voorstellingen die een rijke verscheidenheid aan muzikale genres en verhalen omvatten. Van de viering van de Internationale Dag van de Francofonie met Gerard Alderliefste & Friends, die het Franse chanson in ere houdt, tot het meeslepende eerbetoon aan de grootste hits van Engelse bodem door The Best of Britain. De week biedt ook een introspectieve blik met Wouter Monden’s ‘Stormbrein’, waar humor en zelfreflectie hand in hand gaan, en sluit af met een nostalgische countryreis in ‘Back To The Country – Part 13’. Elk van deze unieke avonden belooft een onvergetelijke ervaring te zijn, gevuld met muziek, emotie, en het talent van vooraanstaande artiesten.

Woensdag 20 maart | 20:15 uur
Gerard Alderliefste & Friends
Internationale Dag van de Francofonie

Gerard Alderliefste komt met zeven enthousiaste muziekvrienden en -vriendinnen naar het HOFtheater, om zijn eigen mooie verhaal, zijn belle histoire, met u te delen. In de vrolijke sfeer van een fête du village, zo’n klassiek Frans dorpsfeest, komen alle bekende hits voorbij. Onder de warme Franse klanken van ondermeer de accordeon en de viool, wordt u meegenomen door het joie de vivre, de liefde voor muziek en voor de Franse taal. U waant zich op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met vrienden én met u het Franse chanson viert. 
Kosten: €21,00

Donderdag 21 maart | 20:15 uur
The Best of Britain – The Power of Music

In een spectaculair programma met de allergrootste hits van Engelse bodem, zet The Best of Britain wederom een avondvullend muziekspektakel op de planken. Muziek van The Beatles tot Coldplay, en zo’n beetje alles daar tussenin, passeert de revue en biedt u deze avond een feest van herkenning! Syb van der Ploeg, Brenda Bee en Maarten Peters zijn de vocalisten en samen met vijf topmuzikanten waaronder multi-instrumentalist Hubert Heeringa brengen zij een avondvullende show vol nostalgie maar ook met een aantal wat meer recente wereldhits.
Kosten: €29,50 (uitverkocht)

Vrijdag 22 maart | 20:15 uur
Wouter Monden – Stormbrein

Het stormt in Wouters brein. Groot nieuws en klein leed, het doet wat met Wouter. Wouter peinst, praat en reflecteert, maakt zich zorgen en ziet oplossingen en kansen. Wouter is vader, schrijver, grappenfabrikant. Klaar voor het echte, grote werk. In zijn voorstelling Stormbrein kijkt Wouter eerlijker dan ooit naar zichzelf en naar de wereld. Alles wat om te huilen is, wordt genadeloos belachelijk gemaakt.
Kosten: €18,50

Zaterdag 23 maart 2023
Back To The Country – Part 13

Op verzoek komt Back to the Country naar het HOFtheater. Solist Dick van Altena en de band Savannah wisselen opnieuw bekende songs af met vergeten en soms onbekende juweeltjes. Tevens maakt men af en toe een uitstapje naar de sixties met titels die, uiteraard overgoten met een country sausje, het nostalgiegevoel alleen maar completer maken. Savannah staat al decennialang aan de Europese countrytop en werkte met grootheden als Bobby Bare en Freddy Fender. Dick van Altena was voorman van de fameuze band Major Dundee en bevoorraadde als songwriter menig Nederlandse top-act.
Kosten: €24,50

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

Door Redactie